Бинокъл Celestron G2 UpClose 10 x 50

SKU: 71256
Гаранция: 5 Години
144.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
144.95 лв
Бинокъл Celestron G2 UpClose 10 x 50 1
144.95 лв

Приближете се до действието с бинокъл UpClose G2. Вземете този бинокъл със себе си за ваканции, походи или приключения на открито, за да наблюдавате птици и диви животни. UpClose G2  10x50 ще бъде вашият перфектен избор.

Покрития и призми

В  UpClose G2 има две призми на Поро, отразяващи оптични призми, които са под формата на правоъгълен триъгълник с две страни с еднаква дължина. Призмите на Porro правят бинокъла по-компактен, без да правят компромис с фокусното разстояние или дисперсията на светлинните лъчи, докато преминават през него, давайки класическата форма на традиционния бинокъл. Нашите призми Porro са изработени от оптично стъкло BK-7, което осигурява висока отразяваща способност, така че повече светлина да преминава през оптичния път към вашето око.

Корпус

Независимо дали сте на пътека или на претъпкан стадион, вие искате бинокъл, който е удобен за държане и използване за дълги периоди, без страх от удари или изпускания. UpClose G2 разполага с леко и издръжливо шаси. Неговата здрава, твърда рамка е покрита с гума, за да издържи на тежка употреба на полето. UpClose G2 също е водоустойчив и може многократно да издържа на неочаквани условия.

Наблюдението презCelestron UpClose G2 е удобно както за тези, които носят очила, така и за тези, които не носят очила, благодарение на гумените капачки на очите. Дръжте очните чаши нагоре за правилно позициониране на очите без очила. Ако носите очила, просто ги сгънете надолу и настрани.

Перфектен за разнообразна употреба

UpClose G2 разполага с 10-кратно увеличение за наблюдение на дълги разстояния, значително увеличение на мощността за разглеждане на забележителности, наблюдение на птици, диви животни или китове и много други! Ще получите страхотни образи на отдалечени обекти, плюс широко зрително поле, за да можете лесно да ги следвате, докато се движат. Големият обектив от 50 мм ще донесе по-големи детайли и яснота на изображението, помагайки ви да наблюдавате при условия на слаба светлина и през нощта.

Начини за наблюдение

UpClose G2 е адаптивен към статив, така че можете да го монтирате на всеки стандартен фотографски статив за продължително гледане или дигископиране (фотография през окуляра). Адаптерът за статив се продава отделно. С подвижните капачки на обектива ще можете да поддържате лещите си защитени по всяко време. Освен това, голямото колело за гладко фокусиране е лесно завъртащо се, което ви позволява да фокусирате върху обекти на различни разстояния дори с ръкавици.

Включени аксесоари

UpClose G2 включва вградена каишка за врат за лесно носене. Бинокълът включва и защитен мек калъф за съхранение и транспортиране, така че можете да го носите навсякъде с увереност.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: