Транспортна чанта Oklop за Нютонови телескопи 250/1200

SKU: 55894
Гаранция: 1 Година
154.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
154.50 лв
Транспортна чанта Oklop за Нютонови телескопи 250/1200 1
154.5 лв

Транспортната чанта за Нютонови телескопи с размери 250/1200 е проектирана, за да осигури максимална защита и удобство при транспортиране на вашия телескоп. Със своята здрава конструкция и функционален дизайн, тази чанта е идеална за астрономи, които често пътуват или за съхранение на своето оборудване.

Основни характеристики:

  • Издръжлив материал: Изработена от висококачествени и устойчиви на износване материали, които осигуряват дълготрайност и защита от външни влияния.

  • Подплата: Вътрешната част на чантата е подплатена с мек материал, който предпазва телескопа от удари и надрасквания.

  • Ремъци за закрепване: Вътрешни ремъци, които фиксират телескопа на място и предотвратяват неговото движение по време на транспортиране.

  • Допълнителни джобове: Чантата разполага с няколко външни и вътрешни джоба за съхранение на аксесоари като окуляри, адаптери, кабели и други принадлежности.

  • Удобни дръжки и ремъци: Ергономични дръжки и регулируеми ремъци за удобно носене на ръка или през рамо.

  • Водоустойчива: Материалът на чантата е водоустойчив, което предпазва вашия телескоп от влага и дъжд.

Проектирана специално за телескопи с размери 250/1200, като осигурява перфектно пасване на всяка една част от устройството ви. Лека и лесна за носене, без да добавя излишна тежест към вашето оборудване. Обикновено се предлага в неутрални цветове като черно или тъмносиньо, които лесно се съчетават с всякакво оборудване. Незаменим аксесоар за астрономи, които често пътуват и се нуждаят от сигурен начин за транспортиране на техния телескоп. Отличен избор за дълготрайно съхранение на телескопа, когато не се използва, като го предпазва от прах и повреди. Идеална за астрономически наблюдения на открито, където телескопът трябва да бъде транспортиран до различни места.

С тази транспортна чанта с размери 116 x 36 x 48, можете да бъдете сигурни, че вашият телескоп ще бъде добре защитен и лесно преносим, където и да ви отведат вашите астрономически приключения.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: