Транспортна чанта Oklop за Нютонови телескопи 150/1000

SKU: 55890
Гаранция: 1 Година
116 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
116.00 лв
Транспортна чанта Oklop за Нютонови телескопи 150/1000 1
116 лв

Чантите за телескоп Oklop: Идеално решение за безопасно транспортиране на вашето оборудване.

Чантите за телескопи са проектирани и произведени с цел да отговорят на специфичните нужди на телескопичните уреди. Те предлагат точен размер 98x25x35 и безопасност при транспортиране, като съчетават множество предимства:

- Баланс е стабилност: Чантите са балансирани, с държачи, разположени точно спрямо центъра на тежестта, осигурявайки лесно и удобно носене.

- Цилиндрична форма: Тази форма предпазва всички части на мерника, предотвратявайки клатенето на оборудването при носене както на ръка, така и на рамо.

- Издръжлив материал: Чантите са изработени от лъскав полиестер, който предлага фин допир и защита от вода, гарантирайки дълготрайност и надеждност.

- Вътрешна защита: Вътрешната подплата от порест каучук, покрита с коприна, осигурява защита от умерени удари, поддържа формата на чантата и я прави лека.

- Метални аксесоари: Карабинерите и халките са направени от метал, осигурявайки дълъг живот и издръжливост на чантата.

- Здрави ръбове: Ръбовете на чантите са обвързани с плат, за да се предотврати протриването и износването им.

- Лесно затваряне: Чантите се „затварят лесно“ благодарение на спиралния цип, който осигурява бързо и удобно отваряне и затваряне.

С тези характеристики, чантите за телескопи Oklop са перфектният избор за всички, които търсят надеждно и удобно решение за транспортиране на своето астрономическо оборудване.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: