Термометър за сауна Levenhuk Wezzer SN10

SKU: 81386
Гаранция: 10 Години
35.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
35.95 лв
Термометър за сауна Levenhuk Wezzer SN10 1
35.95 лв

Levenhuk Wezzer SN10 е термометър, предназначен специално за измерване на температурата в сауна. Той е оборудван с основен модул, който се монтира в съблекалнята, и термосонда с проводна връзка, която се разполага в сауната. Устройството ви позволява да следите температурата на въздуха в сауната, както и влажността на въздуха. Термометърът Wezzer SN10 има ясен и контрастен екран, който показва текущата температура, както и минималните и максималните стойности на измерванията. Основният модул може да се постави на маса, използвайки малка сгъваема поставка, или да бъде монтиран на стената с помощта на самонарезни винтове.

Термосондата, разположена в сауната, е свързана с основния модул чрез проводник с дължина от 3 метра. Това ви дава възможност да измервате температурата директно в самата сауна. Устройството е изключително полезно за контрол на температурата и микроклимата във вашия саунен простор.

Levenhuk Wezzer SN10 се захранва със стандартни батерии, което го прави лесен за използване и удобен за поддръжка. Този термометър е специално проектиран, за да ви помогне да се насладите на комфортна и безопасна сауна преживяване, като в същото време следите и контролирате температурата във вашия саунен комплекс.

Основни характеристики:

  • Предназначен за сауна
  • Основният модул измерва температура и влажност
  • Термосондата с проводна връзка измерва температурата
  • Показва минимални и максимални стойности
  • Захранване със стандартни батерии

Комплектът включва:

  • Термометър за сауна с термосонда с проводна връзка
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: