Телескоп Levenhuk LabZZ D1

SKU: 70787
152.96 лв
179.95 лв
-15%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Телескопът Levenhuk LabZZ D1 е компактен нютонов рефлекторен телескоп на Добсънова монтировка. С този модел можете да изследвате детайли от лунната повърхност, планетите от Слънчевата система и дори ярки обекти в далечния Космос. Оптиката свежда до минимум аберациите и осигурява отчетливи и контрастни изображения в зрителното поле. Този телескоп се управлява лесно, поради което е отличен модел за начало на Вашето пътешествие в мистерията на космическото пространство. Можете да занесете този компактен и лек телескоп където пожелаете: на село, в училище и т.н. Базовата конфигурация на телескопа осигурява увеличения до 100x. Могат да се комбинират окуляри и леща на Барлоу, за да се получи най-доброто увеличение за изследване на различни обекти. Оптичната тръба е монтирана на дървена Добсънова монтировка. Настолната монтировка не изисква никакво специално регулиране и с нея се работи много лесно – това е един от най-добрите варианти за визуални наблюдения. Монтировката може да се завърта на 360 градуса и се движи хоризонтално или вертикално. Levenhuk LabZZ D1 е отличен телескоп за младия изследовател и великолепна възможност за наблюдаване на небесни обекти по бърз и лесен начин. Характеристики: Максималното увеличение на включения обектив е 100x Лесна за използване настолна Добсънова монтировка, която може да се върти на 360° Отличен избор за начинаещите в астрономията Оптика с покритие Минимални хроматични аберации Комплектът включва: Телескоп Levenhuk LabZZ D1 Окуляр H6, 1, 25" Окуляр H20, 1, 25" Леща на Барлоу с увеличение 2x Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Оптична конструкция Рефлекторни Леща на обектива Нютонов Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 76 Диаметър на главното огледало (апертура), mm 76 Фокусно разстояние, mm 300 Най-голямо практическо усилване, x 152 Фокусно отношение f/3, 95 Окуляри H6 (50x), H20 (15x) Диаметър на тръбата на окуляра, mm 1, 25 Леща на Барлоу 2x Управление на телескопа ръчно Монтировка въртяща се на 360̊ Добсънова настолна монтировка Размери на монтировка, mm 34 (височина) Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от децанад 3-годишна възраст.
152.96 лв
179.95 лв
Телескоп Levenhuk LabZZ D1
152.96 лв
179.95 лв
-15%

Телескопът Levenhuk LabZZ D1 е компактен нютонов рефлекторен телескоп на Добсънова монтировка. С този модел можете да изследвате детайли от лунната повърхност, планетите от Слънчевата система и дори ярки обекти в далечния Космос. Оптиката свежда до минимум аберациите и осигурява отчетливи и контрастни изображения в зрителното поле. Този телескоп се управлява лесно, поради което е отличен модел за начало на Вашето пътешествие в мистерията на космическото пространство. Можете да занесете този компактен и лек телескоп където пожелаете: на село, в училище и т.н.

Базовата конфигурация на телескопа осигурява увеличения до 100x. Могат да се комбинират окуляри и леща на Барлоу, за да се получи най-доброто увеличение за изследване на различни обекти. Оптичната тръба е монтирана на дървена Добсънова монтировка. Настолната монтировка не изисква никакво специално регулиране и с нея се работи много лесно – това е един от най-добрите варианти за визуални наблюдения. Монтировката може да се завърта на 360 градуса и се движи хоризонтално или вертикално.

Levenhuk LabZZ D1 е отличен телескоп за младия изследовател и великолепна възможност за наблюдаване на небесни обекти по бърз и лесен начин.

Характеристики:

  • Максималното увеличение на включения обектив е 100x
  • Лесна за използване настолна Добсънова монтировка, която може да се върти на 360°
  • Отличен избор за начинаещите в астрономията
  • Оптика с покритие
  • Минимални хроматични аберации

Комплектът включва:

  • Телескоп Levenhuk LabZZ D1
  • Окуляр H6, 1, 25"
  • Окуляр H20, 1, 25"
  • Леща на Барлоу с увеличение 2x
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Оптична конструкция

Рефлекторни

Леща на обектива

Нютонов

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

76

Диаметър на главното огледало (апертура), mm

76

Фокусно разстояние, mm

300

Най-голямо практическо усилване, x

152

Фокусно отношение

f/3, 95

Окуляри

H6 (50x), H20 (15x)

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

1, 25

Леща на Барлоу

2x

Управление на телескопа

ръчно

Монтировка

въртяща се на 360̊ Добсънова настолна монтировка

Размери на монтировка, mm

34 (височина)

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от децанад 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg