Познавателна книга „Невидимият свят

SKU: 72251
29.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
29.95 лв
Познавателна книга „Невидимият свят
29.95 лв

Познавателната книга "Невидимият свят" е специално създадена, за да предостави информация на младите учени за микроскопите и микроскопските наблюдения. Тя разкрива тайните на микросвета и представя различните аспекти на микробите, клетките и много други невидими на обичайното око структури. Книгата предлага разнообразна информация, започвайки от историята на микроскопа и неговото развитие, след което представя основните принципи на работа с микроскопа и обяснява различните типове микроскопи, техните части и функции. Голяма част от книгата е посветена на микроорганизмите и клетъчната биология. Тук децата ще научат за разнообразието от микроорганизми, като бактерии, вируси и простейши, и ще открият какво роля играят те в живота на Земята. Книгата представя и клетъчната структура и функции, обясняващи как работят живите организми и какви са основните им строежни блокове.

"Невидимият свят" е написана на разбираем и лесен за децата език, съчетавайки наука с интересни факти и ярки илюстрации. Тя предоставя вълнуваща информация, която ще разшири знанията на младите читатели за микросвета и ще ги вдъхнови да изследват и учат повече.

Тази книга е подходяща за деца над 6-годишна възраст, които се интересуват от науката и искат да научат повече за невидимия свят около нас, който може да бъде разкрит чрез микроскопите.

Спецификации
  • Автор
О. Мазур
  • Формат
твърди корици
  • Размери
252x252mm
  • Брой страници
96
  • Издателство
Levenhuk Press
  • Година на издаване    
2018
  • ISBN
978-1-945581-00-7


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: