Плаваща каишка за бинокли и камери/фотоапарати Levenhuk FS10

SKU: 71148
Гаранция: 6 Месеца
17.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
17.95 лв
Плаваща каишка за бинокли и камери/фотоапарати Levenhuk FS10
17.95 лв

Плаващата каишка Levenhuk FS10 е уникална в своята функционалност и дизайн. Ето някои от нейните уникални характеристики:

1.Плаващ дизайн: Каишката е специално проектирана да плава на повърхността на водата, което я прави изключително полезна и надеждна при наблюденията близо до водни среди. Дори ако изпуснете бинокъла, камерата или фотоапарата си във вода, каишката ще ги задържи на повърхността, предпазвайки ги от загуба или повреда.

2.Универсална и удобна: Каишката е съвместима с различни видове оптични устройства като бинокли, камери и фотоапарати. Тя е дълга, широка и удобна за носене върху рамо, осигурявайки комфорт дори по време на продължителни наблюдения или преходи пеша.

3.Безопасност и сигурност: Каишката предоставя безопасност на вашите оптични уреди при наблюдения в опасни близости до дълбоки води или бързо течащи реки. Вие можете да се наслаждавате на природата и водните среди, като си спестявате притесненията от възможна загуба на вашите ценни устройства.

4.Проста в употреба: Каишката се лесно прикрепя към оптичното устройство и осигурява здраво задържане. В момента на нужда, можете бързо и лесно да освободите устройството и да го използвате.

Плаващата каишка Levenhuk FS10 е уникална и практична принадлежност, която ви дава свобода и сигурност при наблюденията в близост до водни среди. Тя съчетава функционалност, надеждност и удобство в едно, предоставяйки ви мир на дух и удоволствие от наблюденията.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: