Писалка за почистване Levenhuk LP10

SKU: 51446
23.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
23.95 лв
Писалка за почистване Levenhuk LP10 1
23.95 лв

Представете си, че вече имате на разположение инструмент, който прави почистването на оптичните елементи на вашия инструмент лесно и безопасно. Влезте в действие с Levenhuk LP10 - писалката за почистване, която ще се грижи за всяка нежна повърхност.

Тази вълшебна писалка е вашето тайно оръжие срещу замърсяванията. Не се притеснявайте повече за праха, който се задържа върху лещите на обектива или окуляра. В единия край на писалката има прибираща се четка, която деликатно премахва праха и го издухва безопасно. А за мазните петна, просто използвайте мекия връх в другия край на писалката. Този връх е специално обработен с почистваща течност, която ще отстранява мазнините и замърсяванията без да поставя следи или да повреди важните покрития.Не е важно дали става въпрос за лещите на обектива на вашия телескоп, окулярите на микроскопа, визьорите или лещите на камерата - Levenhuk LP10 ще се грижи за тях. Тя ще ги направи безупречни и свободни от петна, като запази качеството на антирефлексното покритие. Със своя компактен размер, писалката за почистване Levenhuk LP10 е винаги готова да ви съпътства. Независимо къде се намирате, тя може да се побере във вашия джоб и да бъде достъпна, когато ви е нужна. Безупречно чисти оптични елементи са винаги на върха на вашите преживявания, благодарение на тази невероятна писалка за почистване.

Характеристики:

  • Лесна за използване принадлежност за почистване на оптиката:
  • Не оставя зацапвания или петна:
  • Не поврежда оптичните покрития на лещите:
  • Премахване на прах с четката:
  • Мекият връх е третиран със специална почистваща течност, която премахва мазни петна.

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: