Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM50

SKU: 81401
Гаранция: 10 Години
299.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
299.95 лв
Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air PRO DM50 1
299.95 лв

Любопитният монитор Levenhuk Wezzer Air PRO DM50 е като вашият личен асистент на качеството на въздуха. Той внимателно измерва параметрите, които са от съществено значение за вашето здраве, като нивата на въглероден диоксид и фините прахови частици. Тези невидими заплахи се крият във въздуха, с който се сблъсквате всеки ден, особенно в живописните, но интензивни градски среди. Нивата на CO2 са изключително високи и могат да придизвикат болки в главата и дискомфорт, а наличието на вредни фини частици от замърсители като сажди, сулфати и нитрати може да навреди на вашата респираторна и сърдечно-съдова система. Монитор за качеството на въздуха е предназначен да ви осигури пълен контрол на качеството на въздух в дома ви. Просто го закачете на стената и ще получите незабавна информация за вредните емисии, както и за текущото време, влажността и температурата, показани на красив течнокристален дисплей. Големите и ярки цифри са лесни за възприемане, а интерфейсът на монитора е интуитивен и удобен за използване. Благодарение на това интелигентно устройство, вие винаги ще имате информация за промените в микроклимата и ще можете да се уверите, че въздухът, който дишате е свеж и чист. 

Levenhuk Wezzer Air PRO DM50 се отличава с уникални две на брой икони за ниво на комфорт. Лицата с усмивки на дисплея ви показват колко чисто е качеството на въздуха във вашия дом. Ако те са щастливи, значи въздухът е чист и здравословен. Освен това, мониторът ще ви предупреди, ако нивата на CO2 надвишават определени стойности, така че дори едно дете ще може да разбере, че е време да проветри стаята. С Levenhuk Wezzer Air PRO DM50 имате интелигентен и стилен помощник, който ще гарантира, че въздухът около вас е винаги свеж и благотворен.

Моля, имайте предвид, че: за зареждането е необходим мрежов адаптер (не е включен в доставката). Захранването от USB порта на компютър не е достатъчно за целта. Можете също да използвате зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

  • Подробната информация за качеството на въздуха е ключът към доброто здраве
  • Измерва CO₂ и частици, които са вредни за Вашето здраве
  • Предупреждения за проветряване
  • Часовник, термометър, влагомер и две скали за ниво на комфорт
  • Здрава, издръжлива пластмаса ABS; цветни течнокристални екрани с фоново осветление
  • Вградена акумулаторна батерия с индикатор за зареждането

Комплектът включва:

  • Монитор за качеството на въздуха
  • USB кабел
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: