Микроскоп Levenhuk 1ST

SKU: 70404
139.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Стереомикроскопът Levenhuk 1ST е с бинокулярна глава, която позволява да се работи с минерали, скъпоценни камъни, монети и други големи обекти. Относително голямата работна дистанция на микроскопа 65 mm Ви позволява да решавате разнообразни задачи с различна сложност. Микроскопът ще бъде полезен за всички любители на природата, археолозите, биолозите, колекционерите и инженерите. Оптиката е с увеличение 20х и създава винаги отчетливи и контрастни изображения в цялото зрително поле. Ще можете да изследвате структурата на наблюдаваните обекти, да откривате и изследвате дефектите на техните повърхности и да провеждате прецизни операции с биологични образци. Над предметната маса има горно светодиодно осветление, което създава достатъчна яркост за работа през нощта в пълна тъмнина. Осветлението се захранва с две батерии АА (не са включени към уреда). Можете да закрепите изследваните образци върху предметната маса на микроскопа със специални метални щипки. За прецизно регулиране на рязкостта на изображението използвайте грубото фокусиране. За да коригирате оптиката, използвайте механизма за регулиране на диоптрите. Характеристики: Стереомикроскоп Голяма работна дистанция Удобна бинокулярна глава Светодиодно осветление Захранване с батерии Включена е кутия за съхранение Комплектът включва: Микроскоп Levenhuk 1ST Бинокулярна глава Окуляри WF10x – 2 бр. Леща на обектива 2x Кутия Бяла плоча на предметната маса Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Подробно ревю на това какво представляват стереомикроскопите и как се използват. Допълнителни спецификации Глава бинокулярен Материал на оптиката оптично стъкло Увеличение, x 20 Диаметър на тръбата на окуляра, mm 23, 2 Окуляри WF10x (2 части) Обективи 2х Работна дистанция, mm 65 Разстояние между окулярите, mm 55–75 Предметна маса, mm 50 mm в диаметър, бяла плоча на предметната маса Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри да Фокусиране грубо, 35 mm Материал на корпуса пластмаса Осветление светодиоднo Захранване 4 бр. батерии АА (не са включени) Диапазон на работната температура, °C -5... 40 Употреба Продукт за обща употреба.Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
139.95 лв
Микроскоп Levenhuk 1ST
139.95 лв

Стереомикроскопът Levenhuk 1ST е с бинокулярна глава, която позволява да се работи с минерали, скъпоценни камъни, монети и други големи обекти. Относително голямата работна дистанция на микроскопа 65 mm Ви позволява да решавате разнообразни задачи с различна сложност. Микроскопът ще бъде полезен за всички любители на природата, археолозите, биолозите, колекционерите и инженерите.

Оптиката е с увеличение 20х и създава винаги отчетливи и контрастни изображения в цялото зрително поле. Ще можете да изследвате структурата на наблюдаваните обекти, да откривате и изследвате дефектите на техните повърхности и да провеждате прецизни операции с биологични образци. Над предметната маса има горно светодиодно осветление, което създава достатъчна яркост за работа през нощта в пълна тъмнина. Осветлението се захранва с две батерии АА (не са включени към уреда).

Можете да закрепите изследваните образци върху предметната маса на микроскопа със специални метални щипки. За прецизно регулиране на рязкостта на изображението използвайте грубото фокусиране. За да коригирате оптиката, използвайте механизма за регулиране на диоптрите.

Характеристики:

 • Стереомикроскоп
 • Голяма работна дистанция
 • Удобна бинокулярна глава
 • Светодиодно осветление
 • Захранване с батерии
 • Включена е кутия за съхранение

Комплектът включва:

 • Микроскоп Levenhuk 1ST
 • Бинокулярна глава
 • Окуляри WF10x – 2 бр.
 • Леща на обектива 2x
 • Кутия
 • Бяла плоча на предметната маса
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Глава

бинокулярен

Материал на оптиката

оптично стъкло

Увеличение, x

20

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

23, 2

Окуляри

WF10x (2 части)

Обективи

Работна дистанция, mm

65

Разстояние между окулярите, mm

55–75

Предметна маса, mm

50 mm в диаметър, бяла плоча на предметната маса

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

да

Фокусиране

грубо, 35 mm

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

светодиоднo

Захранване

4 бр. батерии АА (не са включени)

Диапазон на работната температура, °C

-5... 40

Употреба

Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg