Механична скала Levenhuk MS3

SKU: 71786
59.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
59.95 лв
Механична скала Levenhuk MS3 1
59.95 лв

Механичната скала Levenhuk MS3 е истински помощник за всеки, който работи с микроскоп. Тази принадлежност е създадена, за да улесни работата ви и да осигури висока точност на измерванията. С механичната скала можете бързо и лесно да премествате пробите върху предметната маса и да определяте координатите на областта, която искате да изследвате. Контролният бутон позволява лесно управление на движенията на скалата в посоките X и Y.

Тази сменяема принадлежност е лесна за монтаж и демонтаж и може да бъде монтирана на мястото на държачите за образци върху фиксиращите щифтове в гнездата на предметната маса. Благодарение на високата си точност, механичната скала Levenhuk MS3 е идеална за работа с микроскопи в различни области, като медицина, биология, фармакология и други.

Скалата е съвместима със следните микроскопи:

Монокулярен микроскоп Levenhuk 2S NG;  Монокулярен микроскоп Levenhuk 3S NG; Монокулярен микроскоп Levenhuk 5S NG; Монокулярен микроскоп Levenhuk 7S NG; Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L PLUS Orange (Портокал); Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange (Портокал)

Не се препоръчва монтаж на микроскопи, които имат пластмасов корпус, тъй като може да се получи повреждане на микроскопа.

Спецификации:

Диапазон на движение по ос X, mm0–57
Диапазон на движение по ос Y, mm 0–30
Стойност на делението на измервателната скала, mm1
Разстояние между фиксиращите щифтове, mm35±0, 1
Разстояние между фиксиращите щифтове и винта на предметната маса, mm17, 5±0, 1
Диаметър на фиксиращия щифт, mm3
Размер на резбата на винта на предметната масаM4
Материал на скалатаметал
Материал на дръжкатапластмаса


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: