Лупа Levenhuk Zeno Lamp ZL25 LED

SKU: 74090
Гаранция: 2 Години
269 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Увеличение: 2x. Размер на лещата: 190x160 mm. Светодиодна лампа

269.00 лв
Лупа Levenhuk Zeno Lamp ZL25 LED 1
269 лв

Лупата Levenhuk Zeno Lamp ZL25 LED е изключително удобен инструмент за работа в домашна работилница, занаятчийска работилница или сервизен център. Със своята гъвкава скоба, състояща се от няколко секции, тя позволява фиксиране в различни положения и завъртане на лещата под различни ъгли, предоставяйки увеличение от 2х. Здравата конструкция гарантира висококачествено изображение, а лещата е защитена с капачка против прах, което предпазва оптиката при съхранение.

Лупата е снабдена с вградена лампа, разположена до лещата, която е достатъчно мощна, за да осигури необходимото осветление дори в тъмни помещения. Устройството се захранва с променлив ток, което добавя допълнително удобство при работа.

Характеристики:

  • Лупа с вградена светодиодна лампа

  • Увеличение 2х, голям диаметър на лещата

  • Променливотоково захранване

  • Скоба държач, здрава основа

  • Прикрепена капачка против прах

Внимание:

Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включвате устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател. Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220–240 V в повечето европейски страни.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: