Лупа Levenhuk Zeno Lamp ZL23 LUM

SKU: 74089
Гаранция: 2 Години
188 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Увеличение: 2x. Размер на лещата: 190x160 mm. Луминесцентна светлина188.00 лв
Лупа Levenhuk Zeno Lamp ZL23 LUM 1
188 лв

Лупата Levenhuk Zeno Lamp ZL23 LUM е идеален помощник за всяка домашна работилница, занаятчийско ателие или сервизен център. Благодарение на многофункционалната си скоба с няколко секции, лупата може да се фиксира в различни позиции и да се завърта под различни ъгли, което осигурява максимална гъвкавост по време на работа. С увеличение от 2х, тя предлага ясно и детайлно изображение, а здравата й конструкция гарантира дълготрайност.

Лещата е поставена в издръжлива рамка и е защитена с капачка против прах, което предпазва оптиката от замърсяване, когато не се използва. Вградената лампа, разположена до лещата, осигурява мощно осветление, което позволява работа дори в слабо осветени помещения. Лупата се захранва с променлив ток, което осигурява постоянно и надеждно осветление по време на работа.

Характеристики:

  • Голяма правоъгълна леща

  • Стъклена оптика осигурява увеличение 2х

  • Луминесцентна светлина с променливотоково захранване

  • Широка, здрава основа

  • Скоба за прецизно позициониране на лупата

  • Прикрепена капачка против прах за лещата

Внимание:

Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включвате устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател. Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220–240 V в повечето европейски страни.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: