Лазерен нивелир Ermenrich LN40

SKU: 81439
Гаранция: 10 Години
225 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
225.00 лв
Лазерен нивелир Ermenrich LN40 1
225 лв

Ermenrich LN40 е самонивелиращ се лазерен нивелир, който е широко признат инструмент сред професионалистите в строителството и реновирането. Той предлага високо качество и функционалност, които са от полза при различни строителни проекти. Този нивелир осигурява 360° хоризонтално покритие и допълнителна вертикална линия, което позволява изравняване на стени и подове, монтаж на комунални съоръжения, поставяне на подови настилки и изпълнение на много други задачи. Комбинирането на хоризонталната и вертикалната проекция осигурява голяма гъвкавост при работата.

Нивелира LN40 разполага с автоматичен компенсатор, който автоматично подравнява лазерните лъчи. Това осигурява високо ниво на точност на измерване, като компенсира малки грешки. Работният обхват на нивелира Ermenrich LN40 е до 30 метра, което позволява достигането до стени и други повърхности на голямо разстояние.

Монтажът на нивелира може да се извърши на триножник със стандартна резба 1/4", което го прави удобен за стабилно поставяне на желаната позиция. Освен това, може да се използва и магнитен монтаж за по-голяма гъвкавост.

Батерията на Ermenrich LN40 е вградена литиева акумулаторна батерия, която осигурява време на работа от 6 до 9 часа, в зависимост от избраното ниво на яркост. Има общо четири нива на яркост, които могат да бъдат настроени според нуждите на потребителя. Този нивелир е защитен от прах и пръски вода и може да издържа на високи и ниски температури, което го прави подходящ за различни условия на работа.

Всички тези функции и характеристики правят Ermenrich LN40 надежден и удобен инструмент, отличаващ се с висока точност и издръжливост, които са от съществено значение при строителни проекти и ремонти.

Основни характеристики:

  • Пет зелени линии: четири хоризонтални и една вертикална
  • Хоризонтален обхват – пълни 360°
  • Компенсиране на вибрациите на лазера, работно разстояние на лазела – 30 метра
  • Подходящ за монтиране върху триножник и за магнитен монтаж
  • Вградена акумулаторна батерия, която може да се зарежда от променливотоково захранване (в доставката е включен USB адаптер)

Комплектът включва:

  • Лазерен нивелир
  • Торбичка
  • Планка с L-образна форма
  • Променливотоков адаптер (USB Тип-C)
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: