Лазерен измерител Ermenrich Reel GM100

SKU: 81420
Гаранция: 10 Години
105.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
105.90 лв
Лазерен измерител Ermenrich Reel GM100  1
105.9 лв

Давам на света Ermenrich Reel GM100 - магическият майстор на измерванията! Този лазерен гений е предназначен не само за строителство и реновация, но и за откриване на граници, геодезически проекти и много други приключения, които изискват безупречни измервания на размери, площи и обеми. Със своите супер сили за измерване на разстояния, той може да се превърне и в един великолепен ъгломер! С помощта на Питагоровата теорема, която той майсторски използва, Ermenrich Reel GM100 автоматично пресмята разстоянията след всяко измерване, докато вие се наслаждавате на магията.

Но това не е всичко! Този вълшебен измервател разполага с голям и ярък течнокристален екран, който ще ви впечатли с чаровната си яснота. Със своя компактен пластмасов корпус и удобни контролни бутони, той лесно се справя с всякакви трудни ситуации. Захранва се с две батерии от тип ААА, а благодарение на функцията за автоматично изключване на лазера и самия измервател, вие можете да спестите магическа енергия. Един пълен комплект батерии ще ви даде възможност да извършите над 5000 измервания! И не се притеснявайте, има и режим, в който измерванията стават безкрайни, за да уловите всеки един миг в пространството. А ако сте в настроение за по-тиха магия, можете да изключите звуковите предупреждения.

Основни характеристики:

  • Различни измервания: разстояние, ъгъл, площ и обем
  • Режим на измерване на единично разстояние или режим на непрекъснато измерване (сканиране) със запаметяване на 100 групи резултати
  • Автоматично изчисляване на разстояния след извършване на междинни измервания (с използване на Питагоровата теорема)
  • Лесни за достъп бутони за управление, 4-редов течнокристален екран
  • 5000 или повече измервания с един комплект батерии
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: