Комплект филтри Levenhuk F4 „Слънчева система“

SKU: 50791
Гаранция: 2 Години
62.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
62.90 лв
Комплект филтри Levenhuk F4 „Слънчева система“ 1
62.9 лв

Комплектът филтри Levenhuk F4 "Слънчева система" съдържа светлинни филтри, предназначени за телескопи. Тези филтри се използват за подобряване на наблюденията на небесни обекти в Слънчевата система, като планети и Луната. Те увеличават контраста, позволявайки ви да забележите по-малки детайли и структури. Този комплект филтри е идеален за тези, които искат да направят наблюдения на космическите обекти по-интересни и подробни.

Включените филтри са с диаметър на тръбата 1,25" и имат вътрешни резби, които позволяват комбинирането им с други филтри.

-Оптичен филтър Levenhuk 1,25" № 23A (светлочервен): Този светлочервен филтър е полезен при наблюдение на планетите на Слънчевата система, особено Марс, Сатурн и Юпитер. Той може да подобри видимостта на праховите частици от комети и се препоръчва за телескопи с апертура 130 mm.

-Оптичен филтър Levenhuk 1,25" № 58 (зелен): Този зелен филтър е подходящ за използване с телескопи с апертура 130 mm. Той е ефективен при премахване на хроматизма при рефракторни телескопи и подобрява разделителната способност на изображението. Този филтър е полезен за наблюдение на Марс, Сатурн, Юпитер и Луната.

-Оптичен филтър Levenhuk 1,25" № 80A (син): Този син филтър е подходящ за наблюдение на планети и други небесни обекти. Той подчертава яркостта на Голямото червено петно на Юпитер и позволява подробни наблюдения на атмосферата на планетата. Също така е полезен при изследване на Марс, Венера и Меркурий. Може да се използва и за наблюдение на комети и Луната.

-Оптичен филтър Levenhuk 1,25" № 12 (жълт): Този жълт филтър има високо пропускане на светлината и може да се използва на телескопи с малка апертура. Той е подходящ за наблюдение на Марс, Сатурн, Юпитер и други небесни обекти. Този филтър подобрява видимостта на детайли и структури в атмосферите на планетите и на Луната.

Този комплект филтри може да направи вашите наблюдения на Слънчевата система по-вълнуващи и информативни, като ви позволи да забележите повече детайли и цветове на небесните обекти.


Характеристики:

  • Комплект от четири филтъра

  • Филтрите от оптично стъкло предават рязко и чисто изображение

  • Отличен избор за наблюдаване на планетите от Слънчевата система, на комети и на Луната

  • Резба за комбиниране на различни филтри

  • Диаметър на тръбата 1,25"

Комплектът включва:

  • Филтър № 23A (светлочервен)

  • Филтър № 58 (зелен)

  • Филтър № 80A (син)

  • Филтър № 12 (жълт)

  • Пластмасова кутия за съхранение


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: