Германска екваториална монтировка Meade LX850 със StarLock и триножник

SKU: 71700
22555.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Новият стандарт в астрофотографията, монтировката LX850 със StarLock за две изображения и постоянно самонасочване. Включва системата AutoStar II GOTO с библиотека с над 144 000 обекта и всички характеристики, които всеки визуален наблюдател или астрофотограф би искал. Пренесете Вашите снимки на по-високо ниво. Монтировката LX850, изработена от обработена неръждаема стомана и използван в самолетостроенето алуминий, е изключително здрава платформа за най-взискателните приложения, с товароносимост за полезен товар 40 kg и точност на насочване под една ъглова минута. Характеристиките включват прецизни ролкови лагери на всяка ос, RA вал 1, 75 от неръждаема стомана, главни зъбни колела 5, 8", елементи за управление за ръчна фина настройка на двете оси, изходен отвор с осветена решетка, USB кабел от телескопа до компютъра и софтуера AutoStar Suite. Теглото на основния корпус на монтировката е 25 kg. Регулируемият по цялата височина (74 до 114 cm) триножник включва масивни крака с диаметър 3" от неръждаема стомана за изключително стабилна работа и тежи 16 kg. Комплектът включва StarLock – революционната нова технология, която прави откриването на целта от Вашия сензор за изображения и точното насочване по време на експозицията напълно автоматични. С изключителната технология LightSwitch на Meade като ключов елемент StarLock използва оптика 80 mm f/5 и две сензорни системи за камери, за да осигури полярно центроване с помощта на компютър, използвайки метод за компенсиране на отклоненията. След центроване StarLock насочва монтировката в реално време и дори програмира автоматично периодична корекция на грешките, постигайки точност на насочване до 1 ъглова секунда при добра видимост и с възможност за насочване към бледи звезди до 11-а величина. LX850 включва постояннотокови серводвигатели на всяка ос с максимална скорост на въртене 3° в секунда, позволяваща завъртане на 180° до противоположната страна на небето за една минута. Фините скорости на въртене и скорости на насочване за фотография могат да бъдат регулирани от 0, 01x до 1x звездна скорост с по-бързо въртене при 2x, 8x, 16x или 1/4, 1/2, 1 или 3° в секунда. Монтировката и цялата електроника се захранват външно от включеното в комплекта универсално захранване Meade (12V). Може да се използва и външна постояннотокова батерия или захранващ блок захранващият кабел Meade 607 се продава отделно. Монтировката има механични блокировки и елементи за ръчно управление за бавно движение и по двете оси, ако по някаква причина се окажете без захранване. Включва една противотежест от неръждаема стомана с тегло 12 kg, допълнителни тежести се продават отделно. Комплектът включва: Капацитет за инструмент 40 kg Постоянно самонасочване StarLock с две изображения Система AutoStar II GOTO Триножник за високо натоварване USB кабел от телескопа до компютъра и софтуер AutoStar Suite Антивибрационни подложки Допълнителни спецификации
22555.90 лв
Германска екваториална монтировка Meade LX850 със StarLock и триножник
22555.9 лв

Новият стандарт в астрофотографията, монтировката LX850 със StarLock за две изображения и постоянно самонасочване. Включва системата AutoStar II GOTO с библиотека с над 144 000 обекта и всички характеристики, които всеки визуален наблюдател или астрофотограф би искал. Пренесете Вашите снимки на по-високо ниво.

Монтировката LX850, изработена от обработена неръждаема стомана и използван в самолетостроенето алуминий, е изключително здрава платформа за най-взискателните приложения, с товароносимост за полезен товар 40 kg и точност на насочване под една ъглова минута. Характеристиките включват прецизни ролкови лагери на всяка ос, RA вал 1, 75 от неръждаема стомана, главни зъбни колела 5, 8", елементи за управление за ръчна фина настройка на двете оси, изходен отвор с осветена решетка, USB кабел от телескопа до компютъра и софтуера AutoStar Suite. Теглото на основния корпус на монтировката е 25 kg. Регулируемият по цялата височина (74 до 114 cm) триножник включва масивни крака с диаметър 3" от неръждаема стомана за изключително стабилна работа и тежи 16 kg.

Комплектът включва StarLock – революционната нова технология, която прави откриването на целта от Вашия сензор за изображения и точното насочване по време на експозицията напълно автоматични. С изключителната технология LightSwitch на Meade като ключов елемент StarLock използва оптика 80 mm f/5 и две сензорни системи за камери, за да осигури полярно центроване с помощта на компютър, използвайки метод за компенсиране на отклоненията. След центроване StarLock насочва монтировката в реално време и дори програмира автоматично периодична корекция на грешките, постигайки точност на насочване до 1 ъглова секунда при добра видимост и с възможност за насочване към бледи звезди до 11-а величина.

LX850 включва постояннотокови серводвигатели на всяка ос с максимална скорост на въртене 3° в секунда, позволяваща завъртане на 180° до противоположната страна на небето за една минута. Фините скорости на въртене и скорости на насочване за фотография могат да бъдат регулирани от 0, 01x до 1x звездна скорост с по-бързо въртене при 2x, 8x, 16x или 1/4, 1/2, 1 или 3° в секунда. Монтировката и цялата електроника се захранват външно от включеното в комплекта универсално захранване Meade (12V). Може да се използва и външна постояннотокова батерия или захранващ блок захранващият кабел Meade 607 се продава отделно. Монтировката има механични блокировки и елементи за ръчно управление за бавно движение и по двете оси, ако по някаква причина се окажете без захранване. Включва една противотежест от неръждаема стомана с тегло 12 kg, допълнителни тежести се продават отделно.

Комплектът включва:

  • Капацитет за инструмент 40 kg
  • Постоянно самонасочване StarLock с две изображения
  • Система AutoStar II GOTO
  • Триножник за високо натоварване
  • USB кабел от телескопа до компютъра и софтуер AutoStar Suite
  • Антивибрационни подложки

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg