Германска екваториална монтировка Meade LX85 и триножник

Изчерпано
SKU: 72621
4199 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
4199.00 лв
Германска екваториална монтировка Meade LX85 и триножник
4199 лв

Висококачествена преносима германска екваториална монтировка GoTo с ръчен контролер AudioStar®. Можете да я използвате като автономна монтировка. Тази издръжлива монтировка е отлична за телескопи със средни размери. Тя има монтажна основа лястовича опашка тип Vixen за монтиране на оптични прибори с тегло до 14, 96 kg. Тази монтировка осигурява плавно следене благодарение на нейната здрава конструкция и серводвигатели с плавно движение.

Можете да извършвате следене по време на продължителна експозиция благодарение на интелигентното задвижване Smart Drive за запис на постоянната периодична корекция на грешките (PPEC). Монтировката се справя лесно с малки дебаланси на натоварването. Това е практично за правене на снимки на нощното небе без прекъсване: не е необходимо да се извършва обръщане на меридиана.

Монтировката LX85™ се получава с вграден порт на устройството за самонасочване, така че можете да осъществите лесно връзка с камерата на устройството за самонасочване. Базата данни на ръчният контролер AudioStar® включва над 30 000 обекта. Само натиснете бутона, за да видите желания обект. Специалната функция AudioStars® Astronomer Inside включва вграден високоговорител, който възпроизвежда повече от четири часа образователно съдържание за небесните обекти! Изследвайте чудесата на нощното небе с германска екваториална монтировка Meade LX85 и триножник!При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: