Цифрова лупа Levenhuk DTX 43

SKU: 70421
389.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Цифровата лупа Levenhuk DTX 43 е отличен избор за четене и работа с малки илюстрации. Този оптичен инструмент има четири фиксирани увеличения и седем цветови режима за показване на текст. Свържете лупата с компютър или телевизор и правете екранни снимки, докато работите, и ги запазете на карта памет. Лупата може да работи със захранване от електрическата мрежа или на батерия. Животът на батерията е 120 минути. Този увеличителен инструмент е много лесен за използване. Просто задръжте Levenhuk DTX 43 над текста и го местете, докато четете. Увеличеното изображение се показва незабавно на вградения LCD екран. По време на работа можете да промените режимите на увеличение или цветовете. Щракнете върху някой от бутоните по всяко време и направете екранна снимка: изображението се запаметява веднага в паметта на лупата и можете да го копирате на компютър за проучване в детайли по-късно. Можете да запазвате снимки на твърдия си диск, като свържете лупата към компютъра си. Лупата може да се използва за лекции и презентации, показвайки изображения на външен екран в реално време. Лупата Levenhuk DTX 43 е идеална за четене при условия на слаба осветеност – тя има вградено светодиодно осветление. Лупата е оборудвана със сгъваема стойка, така че тя може да се повдигне над масата. Това я прави по-удобна за Вас при писане на текст или решаване на кръстословици. Характеристики:LCD екран 4, 3'' 7 цветови режима Връзка към телевизор или компютър Живот на батерията до 120 минути без зареждане Светодиодно осветление Поддръжка на карта памет Функция за застиване на изображението Възможност за фотографиране Сгъваема стойка Комплектът включва:Цифрова лупа Адаптер Кабел за телевизор USB кабел Литиево-йонна батерия Ремък Кърпа за почистване Калъф за пренасяне Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Увеличение, x 6–14 (6x, 8x, 10x, 14x) Материал на корпуса пластмаса Осветление светодиоднo Захранване адаптер: 220V, 50/60 Hz, 5 VLi-ion 950mAh батерия: време за работа – 120 min, времето за зареждане – 150 min Допълнителен течнокристален екран 4.3'' ръчен фокус, 10–500 mm да поддържа microSD карти (4–64 Gb) Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Възможност за свързване на допълнително оборудване телевизор чрез телевизионен кабел: компютър чрез USB 2.0 кабел Конструкция на стойка Осветление да
389.95 лв
Цифрова лупа Levenhuk DTX 43
389.95 лв
Държава USA

Цифровата лупа Levenhuk DTX 43 е отличен избор за четене и работа с малки илюстрации. Този оптичен инструмент има четири фиксирани увеличения и седем цветови режима за показване на текст. Свържете лупата с компютър или телевизор и правете екранни снимки, докато работите, и ги запазете на карта памет. Лупата може да работи със захранване от електрическата мрежа или на батерия. Животът на батерията е 120 минути.

Този увеличителен инструмент е много лесен за използване. Просто задръжте Levenhuk DTX 43 над текста и го местете, докато четете. Увеличеното изображение се показва незабавно на вградения LCD екран. По време на работа можете да промените режимите на увеличение или цветовете. Щракнете върху някой от бутоните по всяко време и направете екранна снимка: изображението се запаметява веднага в паметта на лупата и можете да го копирате на компютър за проучване в детайли по-късно. Можете да запазвате снимки на твърдия си диск, като свържете лупата към компютъра си. Лупата може да се използва за лекции и презентации, показвайки изображения на външен екран в реално време.

Лупата Levenhuk DTX 43 е идеална за четене при условия на слаба осветеност – тя има вградено светодиодно осветление. Лупата е оборудвана със сгъваема стойка, така че тя може да се повдигне над масата. Това я прави по-удобна за Вас при писане на текст или решаване на кръстословици.

Характеристики:

 • LCD екран 4, 3''
 • 7 цветови режима
 • Връзка към телевизор или компютър
 • Живот на батерията до 120 минути без зареждане
 • Светодиодно осветление
 • Поддръжка на карта памет
 • Функция за застиване на изображението
 • Възможност за фотографиране
 • Сгъваема стойка

Комплектът включва:

 • Цифрова лупа
 • Адаптер
 • Кабел за телевизор
 • USB кабел
 • Литиево-йонна батерия
 • Ремък
 • Кърпа за почистване
 • Калъф за пренасяне
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

6–14 (6x, 8x, 10x, 14x)

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

светодиоднo

Захранване

адаптер: 220V, 50/60 Hz, 5 V
Li-ion 950mAh батерия: време за работа – 120 min, времето за зареждане – 150 min

Допълнителен

течнокристален екран 4.3''
ръчен фокус, 10–500 mm
да поддържа microSD карти (4–64 Gb)

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Възможност за свързване на допълнително оборудване

телевизор чрез телевизионен кабел: компютър чрез USB 2.0 кабел

Конструкция

на стойка

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg