Цифрова камера Levenhuk T300 PLUS

SKU: 70361
Гаранция: 10 Години
429.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
429.95 лв
Цифрова камера Levenhuk T300 PLUS 1
429.95 лв

 Цифровата камера Levenhuk T300 PLUS. Това е отлична принадлежност за астрономски наблюдения и фотография. Съвместимостта й с различни телескопи и възможността за запис на видео и предаване на живо на астрономически явления ги правят идеалния инструмент за астрофотография. Споменахте, че камерата е съвместима с фокусиращи устройства с диаметър 1,25''. Това е стандартен размер за фокусиращите устройства на множество телескопи, което означава, че може да бъде използвана с голям набор от модели. Свързването на камерата с компютър чрез USB кабел е лесно и осигурява предаване на изображения в реално време, както и зареждане на батерията по време на записа. За по-напреднала обработка на изображенията, софтуерът, предоставен с камерата, е полезен инструмент, който ви позволява да редактирате и подобрявате запазените снимки. Преди да започнете да използвате камерата, е важно да проверите съвместимостта с операционната система на вашия компютър и да се уверите, че разполагате с необходимия USB 2.0 порт. При нужда, можете да се свържете с производителя или доставчика на камерата, за да получите поддръжка и помощ с инсталирането на софтуера, особено ако се сблъскате със специфични проблеми, свързани с операционната система.

Накрая, бих искал да отбележа, че най-новата версия на софтуера на Levenhuk за Windows поддържа осем езика, включително английски, френски, немски, полски, руски, опростен китайски, традиционен китайски и турски. Това допринася за удобството на потребителите от различни страни и им осигурява лесен достъп до функциите на камерата.


Комплектът включва:

  • Цифрова камера Levenhuk за телескопи
  • Адаптер (31, 75 mm/1, 25'')
  • USB кабел за свързване с компютър или лаптоп и захранване
  • Инсталационно CD със софтуер за редактиране на изображения на Levenhuk с изискваните драйвери
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранцияПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: