Черна лупа Levenhuk Zeno Multi ML17

SKU: 72608
113.95 лв
119.95 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Този лупа комбинира всички необходими оптични инструменти в един. Има стабилна стойка с гъвкав държач, към който са закрепени взаимозаменяемите лещи. Когато я закупите, получавате три ръчни лупи, три лупи върху настолна основа и настолна лампа. Те са с различни увеличения и диаметри. Черната лупа Levenhuk Zeno Multi ML17 има също щипки и специална стойка за поялник. Стойката има осветление, което се състои от шест ярки светодиодни светлини с регулируем ъгъл на светлината. Вместо лещата можете да монтирате плафон и да превърнете лупата в практична настолна лампа. Светодиодното осветление може да работи с батерии или с променливотоков адаптер. Комплектът включва и ергономична дръжка. Можете да монтирате в нея взаимозаменяеми лещи. Тази дръжка се характеризира с вградено светодиодно осветление, което се състои от две светодиодни светлини. Те също се захранват с батерии. Областите на приложение на лупата включват ремонт на малки устройства, точен монтаж на елементи, шиене, изработване на модели, за ремонт на часовници/бижута и др. Внимание! Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220-240 V в повечето европейски страни. Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включите устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател. Характеристики: Няколко инструмента в един Три взаимозаменяеми лещи Стойка "трета ръка" и стойка за поялник Различно местоположение на лещата: в гъвкав държач или в дръжка Вградено светодиодно осветление Шест светодиода в държача, два светодиода в дръжката Работи с батерии или с променливотоков адаптер Комплектът включва: Основа за лупа с гъвкава основа, процеп с шкурка, скоба за закрепване на лещите, отделение за принадлежности Взаимозаменяеми лещи – 3 бр. Стойка "трета ръка" – 3 бр. Стойка за поялник Дръжка със скоба за лещите Свалящ се плафон за осветление Променливотоков адаптер Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 90/75/37 Увеличение, x 2/5/16 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на дръжката гумирана пластмаса Осветление светодиоднo Захранване осветление: в основата: 4 батерии AAA (не са включени) или променливотоков адаптер 240 V (включен)в дръжката: 3 батерии AAA (не са включени) Допълнителен щипки "трета ръка" стойка за поялник процеп с шкурка отделение за принадлежности Приложение шиене/текстил, за четене/търсене, ремонт на часовници/бижутерия Конструкция с дръжка, на стойка Осветление да
113.95 лв
119.95 лв
Черна лупа Levenhuk Zeno Multi ML17
113.95 лв
119.95 лв
-5%
Държава USA

Този лупа комбинира всички необходими оптични инструменти в един. Има стабилна стойка с гъвкав държач, към който са закрепени взаимозаменяемите лещи. Когато я закупите, получавате три ръчни лупи, три лупи върху настолна основа и настолна лампа. Те са с различни увеличения и диаметри. Черната лупа Levenhuk Zeno Multi ML17 има също щипки и специална стойка за поялник.

Стойката има осветление, което се състои от шест ярки светодиодни светлини с регулируем ъгъл на светлината. Вместо лещата можете да монтирате плафон и да превърнете лупата в практична настолна лампа. Светодиодното осветление може да работи с батерии или с променливотоков адаптер.

Комплектът включва и ергономична дръжка. Можете да монтирате в нея взаимозаменяеми лещи. Тази дръжка се характеризира с вградено светодиодно осветление, което се състои от две светодиодни светлини. Те също се захранват с батерии.

Областите на приложение на лупата включват ремонт на малки устройства, точен монтаж на елементи, шиене, изработване на модели, за ремонт на часовници/бижута и др.

Внимание! Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220-240 V в повечето европейски страни. Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включите устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател.

Характеристики:

 • Няколко инструмента в един
 • Три взаимозаменяеми лещи
 • Стойка "трета ръка" и стойка за поялник
 • Различно местоположение на лещата: в гъвкав държач или в дръжка
 • Вградено светодиодно осветление
 • Шест светодиода в държача, два светодиода в дръжката
 • Работи с батерии или с променливотоков адаптер

Комплектът включва:

 • Основа за лупа с гъвкава основа, процеп с шкурка, скоба за закрепване на лещите, отделение за принадлежности
 • Взаимозаменяеми лещи – 3 бр.
 • Стойка "трета ръка" – 3 бр.
 • Стойка за поялник
 • Дръжка със скоба за лещите
 • Свалящ се плафон за осветление
 • Променливотоков адаптер
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

90/75/37

Увеличение, x

2/5/16

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на дръжката

гумирана пластмаса

Осветление

светодиоднo

Захранване

осветление: в основата: 4 батерии AAA (не са включени) или променливотоков адаптер 240 V (включен)
в дръжката: 3 батерии AAA (не са включени)

Допълнителен

щипки "трета ръка"
стойка за поялник
процеп с шкурка
отделение за принадлежности

Приложение

шиене/текстил, за четене/търсене, ремонт на часовници/бижутерия

Конструкция

с дръжка, на стойка

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg