Бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x25

SKU: 67702
199.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
199.95 лв
Бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x25 1
199.95 лв
Увеличение
Диаметър на обектива 25мм

Бинокълът Levenhuk Karma PRO 8x25 е съвършенството в компактен корпус! Неговите най-нови оптични технологии ви осигуряват удоволствие и удобство при всяко използване. Независимо дали сте на открито и наблюдавате отдалечени обекти или се фокусирате върху обекти, близки до вас, този бинокъл ще ви даде ясни и детайлни изображения. С широкото зрително поле на Levenhuk Karma PRO 8x25 можете да обхванете големи площи и да се наслаждавате на панорамни изгледи. Независимо от условията - дъжд, сняг или мъгла, вие можете да бъдете сигурни, че изображенията, които създавате, ще бъдат ясни и чисти. Този бинокъл е проектиран да издържи на всякакви природни условия и да ви осигури непрекъснато незабравими наблюдения.

Но едно от най-впечатляващите предимства на Levenhuk Karma PRO 8x25 е неговата превъзходна оптика изработена от висококачествено стъкло BaK-4, тя ви осигурява изключителна острота и яснота на изображенията. Окулярите, съставени от четири елемента в три групи, гарантират, че всяка детайлност ще бъде възпроизведена с прецизност и качество. А благодарение на цялостното многослойно покритие на лещите, вие ще се наслаждавате на ярки и естествени цветове, които оживяват вашите наблюдения.  Корпуса на Levenhuk Karma PRO 8x25 е напълнен с азот,  това предпазва оптиката от запотяване, дори при лоши метеорологични условия.  Така че, независимо дали сте на приключение в дъжда или наблюдавате при лоша видимост в мъгла, бинокълът ви гарантира ясни и висококачествени изображения.

Бинокълът Levenhuk Karma PRO 8x25 е разработен с мисъл за взискателни наблюдатели, които търсят комфорт и удобство при използване. За да ви осигури персонализирано и удобно изживяване, този модел предлага възможността да настроите разстоянието между окулярите и диоптрите. С помощта на въртящите се чашки на окулярите, можете да регулирате разстоянието между окулярите и вашите очи, за да намерите най-удобната позиция за наблюдение. Това ви позволява да се наслаждавате на дълги периоди на наблюдение без умора или неудобство. Надеждният гумиран корпус в армейски зелен цвят на бинокъла предлага отличен захват и предпазва от хлъзгане в ръцете ви, особено във влажни условия или при наблюдение на движещи се обекти. Така можете да се фокусирате изцяло върху наблюдението си, без да се тревожите за безопасността на бинокъла.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma PRO 8x25
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации:

Увеличение, x

8

Тип

призма на Амичи

Окуляри

4 елемента в 3 групи

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие:
aлуминиево и сребърно покритие без фазова корекция

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Изходен диаметър на зеницата, mm

3, 1

Разстояние от очите, mm

14

Коефициент на здрач

14, 14

Относителна яркост

9, 76

Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда

5, 6

Зрително поле, °

7

Зрително поле, m/1000 m

126

Близък фокус, m

2

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±3

Разстояние между окулярите (IPD), mm

56–74

Фокусиране

централно

Чашки на окуляри

въртящи се

Материал на корпуса

пластмасова стомана

Непромокаем

дълбочина на потапяне 1 метър за време до 30 минути

Диапазон на работната температура, °C

–15...+60

Възможност за адаптиране към триножник

да

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

122x116x43
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: