Бинокъл за нощно виждане Levenhuk Atom Digital DNB200

SKU: 81702
Гаранция: 10 Години
235.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
235.95 лв
Бинокъл за нощно виждане Levenhuk Atom Digital DNB200 1
235.95 лв

Бинокълът Levenhuk Atom Digital DNB200 представлява мощно устройство за нощно виждане с цифров преобразувател и вграден дисплей с висока разделителна способност. Той е предназначен за различни дейности, като лов, изследване на непознати територии и мисии за търсене и спасяване. Ето някои от конструктивните характеристики на този модел:

1.Оптична схема и корпус: Бинокълът е снабден с оптични елементи от стъкло и много здрав корпус от пластмаса ABS. Това гарантира висока издръжливост и предпазва оптичната схема от повреждане при случайно изпускане.

2.Инфрачервено осветление: Бинокълът разполага с мощно инфрачервено осветление, което позволява наблюдение и снимане при намалена осветеност. Осветлението е регулируемо и предлага 7 нива на яркост, което ви позволява да изберете подходящия режим според условията на наблюдение.

3.Цифрово увеличение: Бинокълът комбинира оптичното увеличение на снимката с цифровото увеличение, което може да се регулира от 1 до 5x. Това ви позволява да получите по-голямо увеличение и детайлизация на изображенията.

4.Вграден дисплей: Бинокълът разполага с вграден дисплей с висока разделителна способност, който предоставя ясни и детайлни изображения. Диаметърът и разделителната способност на дисплея са по-големи в сравнение с предишния модел, което позволява по-добро изследване на детайлите по време на наблюдение.

5.Запис с висока разделителна способност: Бинокълът е оборудван с вграден видеорекордер, който позволява записване на снимки с висока разделителна способност до 10M и видеоматериали във формат Full HD. Данните се съхраняват на карта памет с обем до 128 GB, като можете лесно да прехвърляте файлове на компютър чрез USB кабел.

6.Конструкция с резба: Бинокълът е снабден със стандартна резба, което позволява монтаж на триножник. Това помага за стабилността на устройството и предотвратява треперенето на ръцете при дълги наблюдения и снимане.

Бинокълът Levenhuk Atom Digital DNB200 е създаден, за да ви осигури удобство и прецизност при нощно наблюдение и снимане, като съчетава оптичното и цифровото увеличение с висока разделителна способност на дисплея и възможност за запис с високо качество.

Основни характеристики:

 • Гледане с двете очи през деня и през нощта, оптично и цифрово увеличение
 • Светлочувствителен елемент: CCD сензор, оптика от стъкло
 • Голям обхват на регистриране при пълна тъмнина: до 300 m
 • За пестене на енергията на батерията има функция за автоматично изключване на екрана и на уреда
 • Заснемане на снимки с висока разделителна способност и видеозаписи със звук
 • Здрава пластмаса ABS, резба за монтиране на триножник

Наборът включва:

 • Уред за нощно виждане
 • Ремък за врата
 • Акумулаторна батерия 18650 – 2 бр.
 • USB кабел
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: