Бинокъл с далекомер Levenhuk Guard PRO 3000

SKU: 83965
Гаранция: 10 Години
1139.05 лв
1199.00 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Увеличение: 10x. Диаметър на лещата на обектива: 42 mm. Лазерен далекомер. Измервателен диапазон: 3000 m 

1139.05 лв
1199.00 лв
Бинокъл с далекомер Levenhuk Guard PRO 3000 1
1139.05 лв
1199 лв
-5%

Бинокълът Levenhuk Guard PRO 3000 от новата серия Guard PRO на Levenhuk комбинира класически полеви бинокъл и лазерен далекомер, предоставяйки ефективен и персонализиран инструмент за професионалисти. Подходящ за лов, полеви наблюдения, спорт и други дейности, при които е важно да се знае не само разстоянието до обекта, но и неговата точна позиция. Увеличението 10x и зрителното поле от 91/1000 m осигуряват ясно и детайлно изображение благодарение на призмите на Амичи от стъкло BaK-4 и многослойното антирефлексно покритие на лещите.

Вграденият далекомер показва измерванията на вътрешния екран с червени символи, като автоматично регулира яркостта. Може да измерва директни и хоризонтални разстояния и ъгли, с възможност за единични измервания или сканиране. Измервателните единици могат да се настройват на метри или ярдове. Бинокълът може да измерва разстояния до 3000 m за високи обекти, 1100 m за елени и 700 m за хора.

Levenhuk Guard PRO 3000 разполага с механизъм за фокусиране на всеки окуляр и регулиране на диоптрите, което позволява пълна адаптация към зрението на потребителя. Разстоянието от очите е 17 mm, което го прави удобен за употреба с очила. Завъртащите се гумени чашки на окулярите могат да се разгънат при използване без очила и да се приберат при употреба с очила. Разстоянието между окулярите също се регулира за оптимално удобство.

Уредът е поместен в лек и издръжлив алуминиев корпус, защитен от проникване на вода с клас на защита IPX6. Може да се използва при температури от -10 до +50°C, което го прави подходящ за всякакви метеорологични условия. Стандартната резба позволява монтиране върху триножник за стационарни наблюдения.

Основни характеристики:

 • Професионален бинокъл с функция "лазерен далекомер", максимално разстояние на измерване – 3000 m (за обект с размерите на дърво), 1100 m (за елен), 700 m (за човек)

 • Резултатите от измерването се показват на OLED екран с червен шрифт. Далекомерът измерва директно разстояния, хоризонтални разстояния и ъгли

 • Индивидуално фокусиране и регулиране на диоптъра за всеки от цилиндрите

 • Завъртащи се чашки на окулярите и голямо разстояние от очите за тези, които носят очила

 • Непромокаемо алуминиево тяло и устойчивост на температура: бинокълът може да работи при всякакви метеорологични условия и във всеки сезон

Комплектът включва:

 • Бинокъл

 • Защитни капачки на лещите на обектива

 • Торбичка

 • Ремък за носене

 • Кърпичка за почистване

 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: