Бинокъл Levenhuk Heritage BASE 10x40

SKU: 71391
Гаранция: 10 Години
225.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
225.95 лв
Бинокъл Levenhuk Heritage BASE  10x40 1
225.95 лв

 Levenhuk Heritage BASE 10x40 са отличен бинокъл за наблюдения в открити местности. Те предлагат увеличение 10х и осигуряват ярки и детайлни изображения на голямо разстояние. Лещите на биноклите са изработени от висококачествено руско стъкло BK10 и са покрити с няколко слоя антирефлексно покритие, което помага за намаляване на отблясъците и подобрява яснотата на изображението.
Тези бинокли са произведени на Казанския Оптико-механичен завод в Русия, който е известен със своето оптично оборудване, доставяно на руската армия в продължение на много години. Качеството на руското оптично стъкло е високо оценено от военните и ловците в целия свят. Биноклите имат здрав метален корпус, изработен от издръжлива алуминиева сплав. Те са устойчиви на удари, клатене и вибрации. Корпусът е уплътнен и защитен от прах и влага, което ги прави подходящи за използване в различни условия, включително при ниски и високи температури или при влажни условия. Биноклите Levenhuk Heritage BASE 10x40 разполагат с гумени чашки на окулярите за по-добър комфорт при наблюденията. Те имат пръстен за регулиране на диоптъра на десния окуляр и колело за фокусиране в централната част на инструмента, което улеснява настройката на изображението.
Със своите издръжливост и високо качество на оптиката, биноклите Levenhuk Heritage BASE 10x40 са идеални за любителски и професионални наблюдения в природата, спортни събития и други открити дейности.

Комплектът включва:

  • Бинокъл
  • Защитни капачки за окулярите
  • Защитна торбичка, произведена от изкуствена кожа
  • Ремък за врата
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: