Безжичен окуляр 1,25" Plössl с осветена решетка Meade серия 4000 9 mm

SKU: 71824
204.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Безжичният окуляр (1, 25") с осветена решетка Plössl 9 mm Meade серия 4000е окуляр със специално предназначение за насочване при астрофотография с дълга експозиция. Той включва висококачествена оптика Plössl с 4 елемента с цялостно покритие и напълно осветена двойна кръстосана решетка с два концентрични кръга за насочване. За употреба с независимо от осите насочващо устройство Meade. Окулярът включва прецизни микрометрични органи за управление за регулиране на положението по X–Y с цел улесняване на насочването към звездите. Помощното червено светодиодно осветление за нощно виждане се управлява чрез потенциометър за регулиране на яркостта и бутон за вкл./изкл. и се захранва от малки часовникарски вътрешни батерии (включени в комплекта). Включва гумена чашка на окуляра за комфорт и блокиране на отвличащата вниманието разсеяна светлина. Характеристики: Оптика с цялостно покритие и 4 елемента. Светодиодно осветление за нощно виждане с променлива яркост. Гумената чашка на окуляра осигурява комфортно наблюдение и блокира разсеяната светлина. Допълнителни спецификации
204.20 лв
Безжичен окуляр 1,25
204.2 лв
Държава USA

Безжичният окуляр (1, 25") с осветена решетка Plössl 9 mm Meade серия 4000е окуляр със специално предназначение за насочване при астрофотография с дълга експозиция. Той включва висококачествена оптика Plössl с 4 елемента с цялостно покритие и напълно осветена двойна кръстосана решетка с два концентрични кръга за насочване. За употреба с независимо от осите насочващо устройство Meade.

Окулярът включва прецизни микрометрични органи за управление за регулиране на положението по X–Y с цел улесняване на насочването към звездите. Помощното червено светодиодно осветление за нощно виждане се управлява чрез потенциометър за регулиране на яркостта и бутон за вкл./изкл. и се захранва от малки часовникарски вътрешни батерии (включени в комплекта). Включва гумена чашка на окуляра за комфорт и блокиране на отвличащата вниманието разсеяна светлина.

Характеристики:

  • Оптика с цялостно покритие и 4 елемента.
  • Светодиодно осветление за нощно виждане с променлива яркост.
  • Гумената чашка на окуляра осигурява комфортно наблюдение и блокира разсеяната светлина.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg