Зрителна тръба Levenhuk Blaze 90

SKU: 67946
319.16 лв
379.95 лв
-16%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Със зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 големите разстояния стават по-малки! Зрителната тръба осигурява широк обхват на увеличение от 30x до 90x – повече от достатъчно, за да наблюдавате много отдалечени обекти в подробности. Мощната 90 mm леща на обектива събира повече светлина – изображенията са винаги ярки, дори при условия на слаба осветеност. Изключителни характеристики на оптиката в компактен и лек корпус – можете лесно да вземете инструмента със себе си при пътуване. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 ще Ви покаже света във всеки детайл! Оптиката е изработена от висококачествено стъкло BK-7. Както призмите, така и лещите са със специални антирефлексни покрития, за да се намали вътрешната загуба на светлина и отблясъците. Благодарение на нейната леща на обектива с висока апертура ще можете да наблюдавате не само отдалечени наземни обекти. Тръбата е подходяща и за астрономически наблюдения на начално ниво. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 създава ярки, ясни и остри изображения в естествени цветове. Още едно предимство на тази зрителна тръба е добре обмислената конструкция. Окулярът е снабден с чашка от мека гума, която елиминира страничните отблясъци и осигурява допълнителен комфорт по време на наблюденията. Надеждният корпус е напълно непромокаем. Комплектът включва и удобен калъф за съхранение и транспортиране. Този калъф предпазва инструмента от влага, прах и замърсяване. Не е нужно да сваляте калъфа изцяло по време на наблюденията си, а просто го разкопчайте – това е особено удобно при лошо време или при тежки полеви условия. Наблюденията при големи увеличения изискват по-голяма стабилност, за да се постигне максимална острота и яснота на изображението. Ето защо зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 се предлага с метален настолен триножник. Комплектът включва: Зрителна тръба Метален настолен триножник Кърпа за почистване Калъф за съхранение и транспортиране Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие с цялостно покритие (призми: със сребърно покритие: лещи: със синьо покритие) Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 90 Увеличение, x 30–90 Зрително поле, ° 1, 5–0, 8 Разстояние от очите, mm 18–15 Близък фокус, m 10 Зрително поле, m/1000 m 24–12 Диапазон на работната температура, °C 0...+35 Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Възможност за свързване на допълнително оборудване камера с M42 T-образен пръстен и адаптер за камера (купува се отделно: проверете принадлежностите за съвместимост преди покупката): не се поддържа монтиране на допълнителни принадлежности, като леща на Барлоу и оптични филтри Окуляри свалящи се Изходен диаметър на зеницата, mm 3, 6–1, 2 Диаметър на тръбата на окуляра, mm 1, 46 Диаметър на окуляра, mm 13 Тегло, kg 1, 4
319.16 лв
379.95 лв
Зрителна тръба Levenhuk Blaze 90
319.16 лв
379.95 лв
-16%
Държава USA

Със зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 големите разстояния стават по-малки! Зрителната тръба осигурява широк обхват на увеличение от 30x до 90x – повече от достатъчно, за да наблюдавате много отдалечени обекти в подробности. Мощната 90 mm леща на обектива събира повече светлина – изображенията са винаги ярки, дори при условия на слаба осветеност. Изключителни характеристики на оптиката в компактен и лек корпус – можете лесно да вземете инструмента със себе си при пътуване. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 ще Ви покаже света във всеки детайл!

Оптиката е изработена от висококачествено стъкло BK-7. Както призмите, така и лещите са със специални антирефлексни покрития, за да се намали вътрешната загуба на светлина и отблясъците. Благодарение на нейната леща на обектива с висока апертура ще можете да наблюдавате не само отдалечени наземни обекти. Тръбата е подходяща и за астрономически наблюдения на начално ниво. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 създава ярки, ясни и остри изображения в естествени цветове.

Още едно предимство на тази зрителна тръба е добре обмислената конструкция. Окулярът е снабден с чашка от мека гума, която елиминира страничните отблясъци и осигурява допълнителен комфорт по време на наблюденията. Надеждният корпус е напълно непромокаем. Комплектът включва и удобен калъф за съхранение и транспортиране. Този калъф предпазва инструмента от влага, прах и замърсяване. Не е нужно да сваляте калъфа изцяло по време на наблюденията си, а просто го разкопчайте – това е особено удобно при лошо време или при тежки полеви условия.

Наблюденията при големи увеличения изискват по-голяма стабилност, за да се постигне максимална острота и яснота на изображението. Ето защо зрителната тръба Levenhuk Blaze 90 се предлага с метален настолен триножник.

Комплектът включва:

  • Зрителна тръба
  • Метален настолен триножник
  • Кърпа за почистване
  • Калъф за съхранение и транспортиране
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие (призми: със сребърно покритие: лещи: със синьо покритие)

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

90

Увеличение, x

30–90

Зрително поле, °

1, 5–0, 8

Разстояние от очите, mm

18–15

Близък фокус, m

10

Зрително поле, m/1000 m

24–12

Диапазон на работната температура, °C

0...+35

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Възможност за свързване на допълнително оборудване

камера с M42 T-образен пръстен и адаптер за камера (купува се отделно: проверете принадлежностите за съвместимост преди покупката): не се поддържа монтиране на допълнителни принадлежности, като леща на Барлоу и оптични филтри

Окуляри

свалящи се

Изходен диаметър на зеницата, mm

3, 6–1, 2

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

1, 46

Диаметър на окуляра, mm

13

Тегло, kg

1, 4
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg