Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G2

SKU: 69672
23.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G2 са предназначени за работа с висока прецизност, независимо от нивото на сложност. Тези увеличителни очила се носят по същия начин като обикновените очила, което позволява продължителна работа без никакъв дискомфорт. Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G2 имат две независими лещи, всяка с увеличение 20x. Разстоянието между лещите може лесно да се регулира. Ако е необходимо, едната или и двете лещи могат да бъдат преместени настрани, за да можете да погледнете работата си без увеличение. Лещите са изработени от качествена оптична пластмаса – материал, който по никакъв начин не отстъпва на стъклото по отношение на чистотата и прозрачността. В същото време, по отношение на издръжливостта, оптичната пластмаса е по-добра от стъклото. Всяка от двете лещи има отделни източници на светодиодно осветление. Осветлението е достатъчно ярко, за да позволи работа в слабо осветена среда. Батериите за захранване на осветлението са включени в комплекта с очилата. Характеристики: Бинокулярна лупа Вградено светодиодно осветление Увеличение 20x Лещи от оптична пластмаса Комплектът включва: Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G2 Батерии CR1620 – 4 бр. Ръководство за потребителя Доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 15 (2 бр.) Увеличение, x 20 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Осветление 2 бели светодиодни лампи Захранване 4 бр. батерии CR1620 (включени) Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Конструкция очила, лупа за глава
23.95 лв
Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G2
23.95 лв
Държава USA
Тип Увеличителни очила

Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G2 са предназначени за работа с висока прецизност, независимо от нивото на сложност. Тези увеличителни очила се носят по същия начин като обикновените очила, което позволява продължителна работа без никакъв дискомфорт.

Увеличителните очила Levenhuk Zeno Vizor G2 имат две независими лещи, всяка с увеличение 20x. Разстоянието между лещите може лесно да се регулира. Ако е необходимо, едната или и двете лещи могат да бъдат преместени настрани, за да можете да погледнете работата си без увеличение. Лещите са изработени от качествена оптична пластмаса – материал, който по никакъв начин не отстъпва на стъклото по отношение на чистотата и прозрачността. В същото време, по отношение на издръжливостта, оптичната пластмаса е по-добра от стъклото.

Всяка от двете лещи има отделни източници на светодиодно осветление. Осветлението е достатъчно ярко, за да позволи работа в слабо осветена среда. Батериите за захранване на осветлението са включени в комплекта с очилата.

Характеристики:

  • Бинокулярна лупа
  • Вградено светодиодно осветление
  • Увеличение 20x
  • Лещи от оптична пластмаса

Комплектът включва:

  • Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G2
  • Батерии CR1620 – 4 бр.
  • Ръководство за потребителя
  • Доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

15 (2 бр.)

Увеличение, x

20

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

2 бели светодиодни лампи

Захранване

4 бр. батерии CR1620 (включени)

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Конструкция

очила, лупа за глава
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg