Триножник Max Meade

SKU: 71867
12064.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Тази основа за триножник Meade може да замени монтировката на модула на оптичната тръба (ОТА) MAX от Meade. Тя също така може да бъде закупена като допълнителна монтировка от потребители, закупили неподвижната стойка MAX, които искат да разполагат с преносима опция за тяхната оптика. Триножникът MAX от Meade притежава достатъчно здравина, за да издържи големи тегла до 180 kg, които ще бъдат приложени върху него от ОТА и задвижващите модули, но може да се разглоби до по-компактен размер с цел преносимост. Не са необходими инструменти за настройка или разглобяване на основата на триножника. Триножникът MAX е изработен изцяло в съвременния завод на Meade в Ървин, Калифорния и е в състояние да издържи почти всеки голям телескоп. Допълнителни спецификации
12064.95 лв
Триножник Max Meade
12064.95 лв
Държава USA

Тази основа за триножник Meade може да замени монтировката на модула на оптичната тръба (ОТА) MAX от Meade. Тя също така може да бъде закупена като допълнителна монтировка от потребители, закупили неподвижната стойка MAX, които искат да разполагат с преносима опция за тяхната оптика.

Триножникът MAX от Meade притежава достатъчно здравина, за да издържи големи тегла до 180 kg, които ще бъдат приложени върху него от ОТА и задвижващите модули, но може да се разглоби до по-компактен размер с цел преносимост. Не са необходими инструменти за настройка или разглобяване на основата на триножника. Триножникът MAX е изработен изцяло в съвременния завод на Meade в Ървин, Калифорния и е в състояние да издържи почти всеки голям телескоп.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg