Торба за телескоп Meade за телескопи Polaris 70/80/90

SKU: 71893
95.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Торбата за пренасяне Meade Polaris 70, 80, 90 mm е предназначена за телескопи Polaris 70, 80 и 90. Тази подплатена торба за пренасяне побира целия комплект на Вашия телескоп. Сега можете да съхранявате Вашата монтировка, триножник, оптична тръба и принадлежности Polaris на едно място готови за пътуване, където и да трябва да отидете! Тази торба за пренасяне е оборудвана с ремък за рамо и ремък за носене с една ръка, както и с торбичка за принадлежности с връзка за стягане, която събира всичките Ви принадлежности Meade Polaris. Характеристики: Торбата за пренасяне побира монтировката, триножника, оптичната тръба и принадлежностите на Вашия телескоп Polaris. Включва ремък за рамо и ремък за носене с една ръка. Допълнителни спецификации
95.95 лв
Торба за телескоп Meade за телескопи Polaris 70/80/90
95.95 лв
Държава USA

Торбата за пренасяне Meade Polaris 70, 80, 90 mm е предназначена за телескопи Polaris 70, 80 и 90. Тази подплатена торба за пренасяне побира целия комплект на Вашия телескоп. Сега можете да съхранявате Вашата монтировка, триножник, оптична тръба и принадлежности Polaris на едно място готови за пътуване, където и да трябва да отидете!

Тази торба за пренасяне е оборудвана с ремък за рамо и ремък за носене с една ръка, както и с торбичка за принадлежности с връзка за стягане, която събира всичките Ви принадлежности Meade Polaris.

Характеристики:

  • Торбата за пренасяне побира монтировката, триножника, оптичната тръба и принадлежностите на Вашия телескоп Polaris.
  • Включва ремък за рамо и ремък за носене с една ръка.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg