Торба за телескоп Meade за рефракторни телескопи StarNavigator NG 90/102

SKU: 71896
119.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Торбата за пренасяне Meade StarNavigator NG е предназначена за рефракторните телескопи StarNavigator NG 90 mm и 102 mm. Тази подплатена торба за пренасяне побира целия комплект на Вашия телескоп. Сега можете да съхранявате Вашата монтировка, триножник, оптична тръба и принадлежности StarNavigator NG на едно място, готови за пътуване, където и да трябва да отидете! Тази торба за пренасяне е оборудвана с ремък за рамо и ремък за носене с една ръка, както и с торбичка за принадлежности с връзка за стягане, която събира всичките Ви принадлежности Meade StarNavigator NG. Характеристики: Торбата за пренасяне побира монтировката, триножника, оптичната тръба и принадлежностите на Вашия телескоп StarNavigator NG 90 или 102. Включва ремък за рамо и ремък за носене с една ръка. Допълнителни спецификации
119.95 лв
Торба за телескоп Meade за рефракторни телескопи StarNavigator NG 90/102
119.95 лв
Държава USA

Торбата за пренасяне Meade StarNavigator NG е предназначена за рефракторните телескопи StarNavigator NG 90 mm и 102 mm.

Тази подплатена торба за пренасяне побира целия комплект на Вашия телескоп. Сега можете да съхранявате Вашата монтировка, триножник, оптична тръба и принадлежности StarNavigator NG на едно място, готови за пътуване, където и да трябва да отидете!

Тази торба за пренасяне е оборудвана с ремък за рамо и ремък за носене с една ръка, както и с торбичка за принадлежности с връзка за стягане, която събира всичките Ви принадлежности Meade StarNavigator NG.

Характеристики:

  • Торбата за пренасяне побира монтировката, триножника, оптичната тръба и принадлежностите на Вашия телескоп StarNavigator NG 90 или 102.
  • Включва ремък за рамо и ремък за носене с една ръка.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg