Т-образна монтировка Meade Nikon

SKU: 71841
47.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Т-образната монтировка Meade Nikon Ви позволява да монтирате Вашата SLR или DSLR камера с марка Nikon към Вашия телескоп с помощта на адаптер за камера Meade, който се продава отделно. Притежаването на подходящо оборудване за заснемане на изображения на небето, достойни за арт галерия, започва с правилния телескоп, камера и адаптер за камера, и завършватук, с правилната T-образна монтировка за Вашата марка и модел камера. Независимо дали сте опитен астрофотограф, сериозен изследовател или просто начинаещ, Meade има всичко, от което се нуждаете, за да заснемете нощното небе с цел изкуство или наука. Т-образната монтировка Nikon Ви позволява да монтирате Вашата SLR или DSLR камера Nikon към телескопа Meade и адаптер за камера по Ваш избор. Допълнителни спецификации
47.95 лв
Т-образна монтировка Meade Nikon
47.95 лв
Държава USA

Т-образната монтировка Meade Nikon Ви позволява да монтирате Вашата SLR или DSLR камера с марка Nikon към Вашия телескоп с помощта на адаптер за камера Meade, който се продава отделно.

Притежаването на подходящо оборудване за заснемане на изображения на небето, достойни за арт галерия, започва с правилния телескоп, камера и адаптер за камера, и завършватук, с правилната T-образна монтировка за Вашата марка и модел камера.

Независимо дали сте опитен астрофотограф, сериозен изследовател или просто начинаещ, Meade има всичко, от което се нуждаете, за да заснемете нощното небе с цел изкуство или наука. Т-образната монтировка Nikon Ви позволява да монтирате Вашата SLR или DSLR камера Nikon към телескопа Meade и адаптер за камера по Ваш избор.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg