Система от тежести за балансиране на тръбата Meade #1401 за телескопи Meade 8" SC и ACF

SKU: 71880
529.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
529.95 лв
Система от тежести за балансиране на тръбата Meade #1401 за телескопи Meade 8
529.95 лв

Системата от тежести Meade #1401 е предназначена за балансиране на телескопи от серията Meade 8" SC (Schmidt-Cassegrain) и ACF (Advanced Coma-Free). Тя се използва за настройка на баланса на тръбата на телескопа, което е важно за оптимална работа и стабилност при наблюдение или астрофотография. Тежестите са обикновено монтирани на определена позиция по тръбата на телескопа и се използват за компенсиране на теглото на други аксесоари, като окуляри, камери или филтри, които могат да променят баланса на системата. Чрез преместване на тежестите напред или назад по тръбата, можете да постигнете точен баланс, който осигурява плавно движение на телескопа и предотвратява натоварване на моторите или нежелани вибрации.

Системата от тежести Meade #1401 е специално проектирана за съвместимост с телескопите от серията Meade 8" SC и ACF. Тя включва тежести, които се закрепват здраво и сигурно към тръбата на телескопа, осигурявайки стабилен и точен баланс.

Използването на система от тежести за балансиране е важно за постигане на най-добро качество на наблюденията и за предотвратяване на възможни проблеми, свързани с небалансирана система.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: