Призма за пряко наблюдение на изображението Meade #928 1,25

SKU: 71853
119.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Призмата за пряко наблюдение Meade #928 (цилиндър 1, 25") за рефракторни телескопи Meade създава правилно ориентирано изображение и удобен 45° ъгъл на наблюдение за наземни наблюдения. Моделите рефракторни телескопи Meade (като всички рефракторни телескопи) обикновено създават изображение, което е обърнато с горната част надолу или с лявата страна отдясно поради спецификата на лещите, използвани в тяхната оптична конфигурация. Това огледално обръщане на лявата и дясната не създава проблем за астрономията, но при наземно наблюдение е за предпочитане изображението да се коригира и това е мястото, на което се включва тази полезна принадлежност. За наблюдение на дивата природа, дом с хубава гледка или други наземни наблюдения, призмата за пряко наблюдение #928 осигурява изправено изображение с коригирано местоположение на лявата и дясната страна. Тя също така осигурява удобен ъгъл на наблюдение 45°, който е по-удобен при използване през деня. БЕЛЕЖКА: Съвместима с всички рефракторни телескопи на Meade с фокусиращи устройства 1, 25", включително 70AZ, DS-2080, DS-2090, LXD75 AR5 и AR-6. Може да се използва и с LX90, LX200 или други модели Шмид-Касегрен или с усъвършенствана оптика без несиметрична аберация с държач за окуляри 1, 25". Не е съвместима с моделите ETX. Допълнителни спецификации
119.95 лв
Призма за пряко наблюдение на изображението Meade #928 1,25
119.95 лв

Призмата за пряко наблюдение Meade #928 (цилиндър 1, 25") за рефракторни телескопи Meade създава правилно ориентирано изображение и удобен 45° ъгъл на наблюдение за наземни наблюдения.

Моделите рефракторни телескопи Meade (като всички рефракторни телескопи) обикновено създават изображение, което е обърнато с горната част надолу или с лявата страна отдясно поради спецификата на лещите, използвани в тяхната оптична конфигурация. Това огледално обръщане на лявата и дясната не създава проблем за астрономията, но при наземно наблюдение е за предпочитане изображението да се коригира и това е мястото, на което се включва тази полезна принадлежност.

За наблюдение на дивата природа, дом с хубава гледка или други наземни наблюдения, призмата за пряко наблюдение #928 осигурява изправено изображение с коригирано местоположение на лявата и дясната страна. Тя също така осигурява удобен ъгъл на наблюдение 45°, който е по-удобен при използване през деня.

БЕЛЕЖКА:

  • Съвместима с всички рефракторни телескопи на Meade с фокусиращи устройства 1, 25", включително 70AZ, DS-2080, DS-2090, LXD75 AR5 и AR-6.
  • Може да се използва и с LX90, LX200 или други модели Шмид-Касегрен или с усъвършенствана оптика без несиметрична аберация с държач за окуляри 1, 25".
  • Не е съвместима с моделите ETX.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg