Олекотен калъф Meade за Добсънови телескопи 12"

SKU: 71902
109.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Олекотеният калъф за Добсънови телескопи Meade е предназначен за 12" Добсънови телескопи Meade. Попречете на разсеяната светлина да се меси във Вашите наблюдения с този лесен за използване калъф за Вашия LightBridge, подобрявайки контраста на изображенията, когато околната светлина може да е проблем. Калъфът помага също така за намаляване на потенциала за формиране на конденз върху допълнителното огледало по време на наблюдение във влажни условия. Той също така предотвратява попадането на околната светлина от близките улични лампи и други източници. Този олекотен калъф не влияе значително на баланса на телескопа. Изработен от здрав предпазен найлон за години на употреба, той включва еластични краища и неотразяваща черна вътрешна подплата. Закрепва се и се сваля за секунди със закрепването със самозалепваща лента стил велкро. БЕЛЕЖКА: Телескопът LightBridge е показан на изображението само с илюстративна цел, телескопът не е включен в комплекта. Допълнителни спецификации
109.20 лв
Олекотен калъф Meade за Добсънови телескопи 12
109.2 лв
Държава USA

Олекотеният калъф за Добсънови телескопи Meade е предназначен за 12" Добсънови телескопи Meade. Попречете на разсеяната светлина да се меси във Вашите наблюдения с този лесен за използване калъф за Вашия LightBridge, подобрявайки контраста на изображенията, когато околната светлина може да е проблем. Калъфът помага също така за намаляване на потенциала за формиране на конденз върху допълнителното огледало по време на наблюдение във влажни условия. Той също така предотвратява попадането на околната светлина от близките улични лампи и други източници.

Този олекотен калъф не влияе значително на баланса на телескопа. Изработен от здрав предпазен найлон за години на употреба, той включва еластични краища и неотразяваща черна вътрешна подплата. Закрепва се и се сваля за секунди със закрепването със самозалепваща лента стил велкро.

БЕЛЕЖКА: Телескопът LightBridge е показан на изображението само с илюстративна цел, телескопът не е включен в комплекта.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg