Окуляр Levenhuk Zoom 8-24 mm

SKU: 28069
275.45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Окулярът Levenhuk Zoom е окуляр с вариращо фокусно разстояние, който може напълно да замени няколко окуляра. Вие можете лесно да намерите обект за наблюдение с малко фокусно разстояние и след това да го изучавате с максимално увеличение. Въртящата се гумена чашка позволява удобни наблюдения със или без очила. Всичко това прави този окуляр задължителен за всеки запален астроном. Скалата, отбелязана на корпуса, Ви позволява лесно да настроите желаното фокусно разстояние в диапазона 8–24 mm и ще имате гарантиран кристалноясен образ при всяко фокусно разстояние. Всички оптични елементи са изработени от стъкло. Допълнителни спецификации
275.45 лв
Окуляр Levenhuk Zoom 8-24 mm
275.45 лв
Държава USA

Окулярът Levenhuk Zoom е окуляр с вариращо фокусно разстояние, който може напълно да замени няколко окуляра. Вие можете лесно да намерите обект за наблюдение с малко фокусно разстояние и след това да го изучавате с максимално увеличение. Въртящата се гумена чашка позволява удобни наблюдения със или без очила. Всичко това прави този окуляр задължителен за всеки запален астроном.

Скалата, отбелязана на корпуса, Ви позволява лесно да настроите желаното фокусно разстояние в диапазона 8–24 mm и ще имате гарантиран кристалноясен образ при всяко фокусно разстояние. Всички оптични елементи са изработени от стъкло.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg