Окуляр Levenhuk Rainbow WF16x

SKU: 69419
44.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Окулярът Levenhuk Rainbow WF16x е окуляр с широко поле с увеличение 16x. Със закупуването на този окуляр Вие разширявате основния базовия комплект принадлежности на микроскопа и получавате няколко допълнителни увеличения (точният брой зависи от увеличението на използваните лещи). Окулярът е универсален. Можете да го монтирате на всеки микроскоп с диаметър на тръбата на окуляра 23, 2 mm. Оптичните елементи са изработени от качествено стъкло и създават ярко и чисто изображение – всички детайли на наблюдавания образец ще бъдат ясно видими. Спецификации Материал на оптиката оптично стъкло Увеличение, x 16 Зрително поле, mm 10 Диаметър на цилиндъра, mm: 23, 2 Употреба Продукт за обща употреба.Може да се използва от децанад 3-годишна възраст. Допълнителни спецификации
44.95 лв
Окуляр Levenhuk Rainbow WF16x
44.95 лв
Държава USA

Окулярът Levenhuk Rainbow WF16x е окуляр с широко поле с увеличение 16x. Със закупуването на този окуляр Вие разширявате основния базовия комплект принадлежности на микроскопа и получавате няколко допълнителни увеличения (точният брой зависи от увеличението на използваните лещи).

Окулярът е универсален. Можете да го монтирате на всеки микроскоп с диаметър на тръбата на окуляра 23, 2 mm. Оптичните елементи са изработени от качествено стъкло и създават ярко и чисто изображение – всички детайли на наблюдавания образец ще бъдат ясно видими.

Спецификации
Материал на оптиката оптично стъкло
Увеличение, x 16
Зрително поле, mm 10
Диаметър на цилиндъра, mm: 23, 2
Употреба Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца
над 3-годишна възраст.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg