Окуляр Levenhuk Rainbow 50L WF16x

SKU: 69421
44.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Окулярът Levenhuk Rainbow 50L WF16x е прекрасно допълнение към всеки микроскоп! Увеличителната мощност 16x и широкото зрително поле правят този окуляр истинска находка за всеки изследовател на микрокосмоса. Качественото оптично стъкло позволява остри и детайлни изгледи на наблюдаваните образци за микроскоп. Той има стандартен диаметър на цилиндъра 23, 2 mm (типичен за повечето микроскопи на пазара за оптика) и следователно може да се използва с микроскопи от всяка марка и производител. Спецификации Материал на оптиката оптично стъкло Увеличение, x 16 Зрително поле, mm 10 Диаметър на цилиндъра, mm: 23, 2 Употреба Продукт за обща употреба.Може да се използва от децанад 3-годишна възраст. Допълнителни спецификации
44.95 лв
Окуляр Levenhuk Rainbow 50L WF16x
44.95 лв
Държава USA

Окулярът Levenhuk Rainbow 50L WF16x е прекрасно допълнение към всеки микроскоп! Увеличителната мощност 16x и широкото зрително поле правят този окуляр истинска находка за всеки изследовател на микрокосмоса.

Качественото оптично стъкло позволява остри и детайлни изгледи на наблюдаваните образци за микроскоп. Той има стандартен диаметър на цилиндъра 23, 2 mm (типичен за повечето микроскопи на пазара за оптика) и следователно може да се използва с микроскопи от всяка марка и производител.

Спецификации
Материал на оптиката оптично стъкло
Увеличение, x 16
Зрително поле, mm 10
Диаметър на цилиндъра, mm: 23, 2
Употреба Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца
над 3-годишна възраст.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg