Окуляр 1,25" Meade Super Plössl серия 4000 32 mm

SKU: 71819
139.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Окулярът Super Plössl Meade с фокусно разстояние 32 mm серия 4000 предлага прецизно проектирана оптика Meade с широко поле, остри изображения и много задоволителни изображения на много разумна цена. Като използва най- новите типове оптични стъкла, моделът представлява отличен окуляр с общо предназначение. Проектиран с висококачествена конструкция с 4 елемента и предлагащ голямо 52° видимо зрително поле, окулярът използва висококачествено си оптично стъкло с многослойни покрития и потъмнени ръбове на лещата за отлична острота и контраст на изображението. Разстоянието от очите е 26 mm. Включва прецизно изработен стандартен цилиндър 1, 25" и прибираща се гумена чашка на окуляра за комфортно наблюдение и за блокиране на разсеяната светлина. Парфокален с други окуляри от тази серия, за да сведе до минимум необходимостта от префокусиране при смяна на окулярите. Окулярите Meade серия 4000 са метод за разширяване на Вашия диапазон от увеличения с оригинална оптика Meade със страхотна стойност и ниска цена. Характеристики: Оптика с 4 елемента и многослойно покритие. Потъмнени ръбове на лещите за увеличен контраст. Сгъваемата гумена чашка на окуляра осигурява комфортно наблюдение и блокира разсеяната светлина. Допълнителни спецификации
139.95 лв
Окуляр 1,25
139.95 лв
Държава USA

Окулярът Super Plössl Meade с фокусно разстояние 32 mm серия 4000 предлага прецизно проектирана оптика Meade с широко поле, остри изображения и много задоволителни изображения на много разумна цена. Като използва най- новите типове оптични стъкла, моделът представлява отличен окуляр с общо предназначение. Проектиран с висококачествена конструкция с 4 елемента и предлагащ голямо 52° видимо зрително поле, окулярът използва висококачествено си оптично стъкло с многослойни покрития и потъмнени ръбове на лещата за отлична острота и контраст на изображението. Разстоянието от очите е 26 mm.

Включва прецизно изработен стандартен цилиндър 1, 25" и прибираща се гумена чашка на окуляра за комфортно наблюдение и за блокиране на разсеяната светлина. Парфокален с други окуляри от тази серия, за да сведе до минимум необходимостта от префокусиране при смяна на окулярите. Окулярите Meade серия 4000 са метод за разширяване на Вашия диапазон от увеличения с оригинална оптика Meade със страхотна стойност и ниска цена.

Характеристики:

  • Оптика с 4 елемента и многослойно покритие.
  • Потъмнени ръбове на лещите за увеличен контраст.
  • Сгъваемата гумена чашка на окуляра осигурява комфортно наблюдение и блокира разсеяната светлина.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg