Монокулярен микроскоп Levenhuk 2S NG

SKU: 25648
114.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Светлинен микроскоп с увеличение 200х. 

114.95 лв
Монокулярен микроскоп Levenhuk 2S NG 1
114.95 лв

Микроскопът Levenhuk 2S NG е базов модел на микроскоп, предназначен за начинаещи, деца и студенти, с привлекателна цена. Този микроскоп работи в режим на светло поле и предоставя възможност за наблюдение на прозрачни образци. Режимът на светло поле е един от основните режими на работа на микроскопа, при който се използва пропускане на светлина през прозрачни образци за наблюдение. В този режим светлината преминава през образеца и попада в обектива на микроскопа, където се формира изображението. Това изображение се усилва чрез окуляра и може да се наблюдава от окото на наблюдателя.Той предлага отлично съотношение цена/качество. С увеличение от 200x, микроскопът Levenhuk 2S NG предоставя всичко необходимо на любителите-наблюдатели, за да започнат своите научни изследвания.

В микроскопа Levenhuk 2S NG се използва 1,6-инчово плоско-вдлъбнало огледало като източник на осветление, което осигурява необходимата светлина за наблюденията. Огледалоти има предимство, че е безопасно при  използване от деца. Плоско-вдлъбнатото огледало е известно като най-безопасният метод на осветление, не се нуждае от   захранване и може да се настройва чрез регулиране на дисковата диафрагма.

Микроскопът Levenhuk 2S NG е оборудван с окуляр 16x, който предоставя качествени изображения без аберации. Той разполага също с система за грубо фокусиране с интервали от 0,8 инча, което допринася за по-ясни изображения.

Моделът разполага с наклонена глава, което позволява удобно регулиране на микроскопа в желаната позиция по време на наблюденията. Това предоставя гъвкавост и комфорт на наблюдателя, като му позволява да настрои ъгъла на главата спрямо своето зрение. Предметната маса на микроскопа разполага със щипки за закрепване на образците на място. Броят на щипките може да бъде една или две, в зависимост от дизайна на предметната маса. Това осигурява стабилност и сигурно задържане на образците по време на наблюденията.Освен това, микроскопът е изграден с надеждна метална конструкция, която осигурява стабилност на устройството. Тази конструкция предпазва микроскопа от нежелани вибрации и осигурява по-прецизно и стабилно позициониране по време на наблюденията.

Комплектът на микроскопа Levenhuk 2S NG включва:

  • Микроскоп
  • 1 обектив: 16x
  • 1 окуляр: H12, 5x
  • Дискова диафрагма
  • Предметна маса с щипки
  • Плоско-вдлъбнато огледало
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации:

Глава

монокъл

Материал на оптиката

стъкло

Увеличение, x

200

Окуляри

H12, 5x

Обективи

16x ахромат

Предметна маса, mm

100x90 с предметна маса с щипки

Диафрагма

дискова диафрагма

Фокусиране

грубо, 20 mm

Осветление

40 mm плоско-вдлъбнато огледало

Употреба

Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца
над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: