Монокулярен микроскоп Levenhuk 2S NG

SKU: 25648
85.69 лв
90.20 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Микроскопът Levenhuk 2S NG е базов микроскоп на атрактивна цена за начинаещи, деца и студенти. Микроскопът работи в режим на светло поле и Ви дава възможност да наблюдавате прозрачни образци и е с много добро отношение цена/качество. С увеличението си от 200х микроскопът Levenhuk 2S NG ще покаже на любителите-наблюдатели всичко, от което се нуждаят, за да започнат своите научни изследвания. 1, 6" плоско-вдлъбнало огледало, използвано като източник на осветление в микроскопа Levenhuk 2S NG, осигурява светлината, необходима за наблюденията, и има няколко предимства, които го правят безопасно за използване от деца. Плоско-вдлъбнатото огледало е известно като най-безопасния метод на осветление: то не изисква отделно захранване и може лесно да се управлява лесно чрез регулиране на дисковата диафрагма. Микроскопът Levenhuk 2S NG има окуляр 16x, който осигурява качествени изображения без аберации и система за грубо фокусиране с 0, 8" интервали за фокусиране, което прави изображенията по-отчетливи. Този модел има наклонена глава и предметна маса, така че Вие можете да регулирате удобно микроскопа на желаната от Вас позиция по време на наблюденията. Предметната маса има щипки за задържане на образците (една или две, колкото позволява предметната маса) на място. Надеждна метална конструкция осигурява стабилност на микроскопа. Комплектът на микроскопа Levenhuk 2S NG включва:Микроскоп 1 обектив: 16x 1 окуляр: H12, 5x Дискова диафрагма Предметна маса с щипки Плоско-вдлъбнато огледало Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Някои неща, които можете да видите с микроскопа: Допълнителни спецификации Глава монокъл Материал на оптиката стъкло Увеличение, x 200 Окуляри H12, 5x Обективи 16x ахромат Предметна маса, mm 100x90 с предметна маса с щипки Диафрагма дискова диафрагма Фокусиране грубо, 20 mm Осветление 40 mm плоско-вдлъбнато огледало Употреба Продукт за обща употреба.Може да се използва от децанад 3-годишна възраст.
85.69 лв
90.20 лв
Монокулярен микроскоп Levenhuk 2S NG
85.69 лв
90.20 лв
-5%
Държава USA

Микроскопът Levenhuk 2S NG е базов микроскоп на атрактивна цена за начинаещи, деца и студенти. Микроскопът работи в режим на светло поле и Ви дава възможност да наблюдавате прозрачни образци и е с много добро отношение цена/качество. С увеличението си от 200х микроскопът Levenhuk 2S NG ще покаже на любителите-наблюдатели всичко, от което се нуждаят, за да започнат своите научни изследвания.

1, 6" плоско-вдлъбнало огледало, използвано като източник на осветление в микроскопа Levenhuk 2S NG, осигурява светлината, необходима за наблюденията, и има няколко предимства, които го правят безопасно за използване от деца. Плоско-вдлъбнатото огледало е известно като най-безопасния метод на осветление: то не изисква отделно захранване и може лесно да се управлява лесно чрез регулиране на дисковата диафрагма.

Микроскопът Levenhuk 2S NG има окуляр 16x, който осигурява качествени изображения без аберации и система за грубо фокусиране с 0, 8" интервали за фокусиране, което прави изображенията по-отчетливи.

Този модел има наклонена глава и предметна маса, така че Вие можете да регулирате удобно микроскопа на желаната от Вас позиция по време на наблюденията. Предметната маса има щипки за задържане на образците (една или две, колкото позволява предметната маса) на място. Надеждна метална конструкция осигурява стабилност на микроскопа.

Комплектът на микроскопа Levenhuk 2S NG включва:

  • Микроскоп
  • 1 обектив: 16x
  • 1 окуляр: H12, 5x
  • Дискова диафрагма
  • Предметна маса с щипки
  • Плоско-вдлъбнато огледало
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Някои неща, които можете да видите с микроскопа:

Птичи пера под микроскоп Котешка козина под микроскоп Перка от риба под микроскоп Крило на пеперуда под микроскоп Коренова

Допълнителни спецификации

Глава

монокъл

Материал на оптиката

стъкло

Увеличение, x

200

Окуляри

H12, 5x

Обективи

16x ахромат

Предметна маса, mm

100x90 с предметна маса с щипки

Диафрагма

дискова диафрагма

Фокусиране

грубо, 20 mm

Осветление

40 mm плоско-вдлъбнато огледало

Употреба

Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца
над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg