Лупа Levenhuk Zeno Gem M13

SKU: 70439
11.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупата Levenhuk Zeno Gem M13 е компактна лупа с две лещи. Първата леща осигурява увеличение от 30x, втората има превключващи се увеличения от 45х и 60х. Двете лещи са изработени от оптична пластмаса и осигуряват ясни и детайлни изображения. Лупата Levenhuk Zeno Gem M13 е идеална както за професионална, така и за ежедневна употреба. Можете лесно да използвате този инструмент за откриване на дефекти, четене на фин печат и проверка на малки елементи. Лупата има два типа вградено осветление: светодиодно и ултравиолетово. Светодиодът позволява равномерно осветяване на наблюдавания обект, а ултравиолетовата светлина помага да се видят водни знаци на банкноти. Крушките са разположени в края на рамката и се включват със специален прекъсвач. Сгъваемата лупа Levenhuk Zeno Gem M13 се отличава с удобната си и удароустойчива конструкция. Можете да вземете тази лупа навсякъде и оптиката ще бъде напълно предпазена. Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 20 Диаметър на вградената леща, mm 9 Увеличение, x 30 Увеличение на вградената леща, x 45/60 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Осветление ултравиолетов, LED Захранване 3 бр. батерии LR1130 (включени) Допълнителен осветление: 2 светодиодни лампи, 1 ултравиолетова крушка Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Конструкция преносима, сгъваема Осветление да
11.95 лв
Лупа Levenhuk Zeno Gem M13
11.95 лв
Държава USA

Лупата Levenhuk Zeno Gem M13 е компактна лупа с две лещи. Първата леща осигурява увеличение от 30x, втората има превключващи се увеличения от 45х и 60х. Двете лещи са изработени от оптична пластмаса и осигуряват ясни и детайлни изображения. Лупата Levenhuk Zeno Gem M13 е идеална както за професионална, така и за ежедневна употреба. Можете лесно да използвате този инструмент за откриване на дефекти, четене на фин печат и проверка на малки елементи.

Лупата има два типа вградено осветление: светодиодно и ултравиолетово. Светодиодът позволява равномерно осветяване на наблюдавания обект, а ултравиолетовата светлина помага да се видят водни знаци на банкноти. Крушките са разположени в края на рамката и се включват със специален прекъсвач.

Сгъваемата лупа Levenhuk Zeno Gem M13 се отличава с удобната си и удароустойчива конструкция. Можете да вземете тази лупа навсякъде и оптиката ще бъде напълно предпазена.


Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

20

Диаметър на вградената леща, mm

9

Увеличение, x

30

Увеличение на вградената леща, x

45/60

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

ултравиолетов, LED

Захранване

3 бр. батерии LR1130 (включени)

Допълнителен

осветление: 2 светодиодни лампи, 1 ултравиолетова крушка

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Конструкция

преносима, сгъваема

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg