Лупа Levenhuk Zeno 600 LED, 2,5/5x, 90/21 mm, метал

SKU: 38117
55.05 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупата Levenhuk Zeno 600 LED е стилна лупа с две лещи и вградено осветление. Нейният голям диаметър Ви позволява да изучавате сравнително големи обекти в детайли, а увеличаването 2, 5х ще покаже ясно дори и най-малките подробности. Вътрешната леща с увеличение 5x ще Ви помогне да видите още повече подробности в гравюри и текстове. Вграденото осветление се състои от дванайсет светодиода. Равномерно разпределени върху рамката на лещата, те осветяват дори големите обекти меко и равномерно. Възможността за промяна на яркостта на осветлението е много полезна характеристика на тази лупа – за да направите това, трябва само да натиснете захранващия бутон веднъж или два пъти, за да включите съответно шест или дванайсет светлини. Здравите материали, използвани за лупата, я правят много надежден инструмент. Леката дръжка и рамката на тази лупа са изработени от метал, който, за разлика от пластмасата, няма да се счупи от най-малкия удар. Захранващият бутон е изработен от гума и е съвършено гладък. Комплектът включва: Лупа Levenhuk Zeno 2 батерии размер АА Кутия за съхранение Кърпа за почистване Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 90 Диаметър на вградената леща, mm 21 Увеличение, x 2, 5 Увеличение на вградената леща, x 5 Материал на оптиката акрил Материал на дръжката цинкови сплав Осветление 12 светодиодни лампи (два режима: 12 и 6 лампи) Захранване 2 бр. батерии АA (1, 5V) Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Размери, mm 241x110x14
55.05 лв
Лупа Levenhuk Zeno 600 LED, 2,5/5x, 90/21 mm, метал
55.05 лв
Държава USA

Лупата Levenhuk Zeno 600 LED е стилна лупа с две лещи и вградено осветление. Нейният голям диаметър Ви позволява да изучавате сравнително големи обекти в детайли, а увеличаването 2, 5х ще покаже ясно дори и най-малките подробности. Вътрешната леща с увеличение 5x ще Ви помогне да видите още повече подробности в гравюри и текстове.

Вграденото осветление се състои от дванайсет светодиода. Равномерно разпределени върху рамката на лещата, те осветяват дори големите обекти меко и равномерно. Възможността за промяна на яркостта на осветлението е много полезна характеристика на тази лупа – за да направите това, трябва само да натиснете захранващия бутон веднъж или два пъти, за да включите съответно шест или дванайсет светлини.

Здравите материали, използвани за лупата, я правят много надежден инструмент. Леката дръжка и рамката на тази лупа са изработени от метал, който, за разлика от пластмасата, няма да се счупи от най-малкия удар. Захранващият бутон е изработен от гума и е съвършено гладък.

Комплектът включва:

  • Лупа Levenhuk Zeno
  • 2 батерии размер АА
  • Кутия за съхранение
  • Кърпа за почистване
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

90

Диаметър на вградената леща, mm

21

Увеличение, x

2, 5

Увеличение на вградената леща, x

5

Материал на оптиката

акрил

Материал на дръжката

цинкови сплав

Осветление

12 светодиодни лампи (два режима: 12 и 6 лампи)

Захранване

2 бр. батерии АA (1, 5V)

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

241x110x14
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg