Лупа Levenhuk Zeno 500 LED, 3,5x, 56 mm, метална

SKU: 38116
37.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупата Levenhuk Zeno 500 LED е компактен и практичен инструмент, който е полезен за много неща, като например четене на вестник или изучаване на сложни гравюри, наблюдение на насекоми или бродиране. Осем светодиодни светлини на рамката на лупата осигуряват равномерно осветяване на наблюдавания обект, а меката им бяла светлина не предизвиква допълнително натоварване на очите Ви по време на продължителна употреба. Светодиодните светлини се нуждаят от толкова малко енергия, че батериите, включени в комплекта, ще Ви служат в продължение на много години. Здравите материали, използвани в тази лупа, правят инструмента много надежден. Леката дръжка и рамката на тази лупа са изработени от метал, който, за разлика от пластмасата, няма да се счупи от най-малкия удар. Комплектът включва: Лупа Levenhuk Zeno 2 батерии размер АА Кутия за съхранение Кърпа за почистване Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 56 Увеличение, x 3, 5 Материал на оптиката акрил Материал на дръжката цинкови сплав Осветление 8 бели светодиодни лампи Захранване 2 бр. батерии АА (1, 5V) Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Размери, mm 212x80x23
37.95 лв
Лупа Levenhuk Zeno 500 LED, 3,5x, 56 mm, метална
37.95 лв
Държава USA

Лупата Levenhuk Zeno 500 LED е компактен и практичен инструмент, който е полезен за много неща, като например четене на вестник или изучаване на сложни гравюри, наблюдение на насекоми или бродиране.

Осем светодиодни светлини на рамката на лупата осигуряват равномерно осветяване на наблюдавания обект, а меката им бяла светлина не предизвиква допълнително натоварване на очите Ви по време на продължителна употреба. Светодиодните светлини се нуждаят от толкова малко енергия, че батериите, включени в комплекта, ще Ви служат в продължение на много години.

Здравите материали, използвани в тази лупа, правят инструмента много надежден. Леката дръжка и рамката на тази лупа са изработени от метал, който, за разлика от пластмасата, няма да се счупи от най-малкия удар.

Комплектът включва:

  • Лупа Levenhuk Zeno
  • 2 батерии размер АА
  • Кутия за съхранение
  • Кърпа за почистване
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

56

Увеличение, x

3, 5

Материал на оптиката

акрил

Материал на дръжката

цинкови сплав

Осветление

8 бели светодиодни лампи

Захранване

2 бр. батерии АА (1, 5V)

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

212x80x23
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg