Лазерен колиматор Meade 1,25" с адаптер 2"

SKU: 71909
119.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лазерният колиматор Meade 608001 ще Ви помогне бързо и лесно да колимирате Вашия Нютонов телескоп или Шмид- Нютонов телескоп. Притежателите на Нютонов или Шмид- Нютонов телескоп знаят, че запазването на добрата колимация на телескопа е дребна задача, която трябва да изпълнявате периодично, ако изисквате максимални характеристики от Вашия телескоп. Лазерният колиматор Meade влиза в цилиндри на фокусиращи устройства 1, 25". Той също така се доставя с 2" адаптер за фокусиращо устройство за съвместимост с фокусиращи устройства 2". Той има регулируем контрол на яркостта и работи с една батерия CR2032. Може да се използва с всеки стандартен Нютонов рефлекторен телескоп, както и с Шмид-Нютонови телескопи, оптичната система на които съдържа две независимо регулируеми огледала. Включва регулируема яркост. Захранва се от една батерия тип CR2032 (включена в комплекта). Характеристики: Помага за бързата колимация на Вашия Нютонов телескоп или Шмид-Нютонов телескоп Регулируема яркост Размер на барабана 1, 25" с адаптер 2" Включва батерия CR2032 Допълнителни спецификации
119.95 лв
Лазерен колиматор Meade 1,25
119.95 лв
Държава USA

Лазерният колиматор Meade 608001 ще Ви помогне бързо и лесно да колимирате Вашия Нютонов телескоп или Шмид- Нютонов телескоп. Притежателите на Нютонов или Шмид- Нютонов телескоп знаят, че запазването на добрата колимация на телескопа е дребна задача, която трябва да изпълнявате периодично, ако изисквате максимални характеристики от Вашия телескоп.

Лазерният колиматор Meade влиза в цилиндри на фокусиращи устройства 1, 25". Той също така се доставя с 2" адаптер за фокусиращо устройство за съвместимост с фокусиращи устройства 2". Той има регулируем контрол на яркостта и работи с една батерия CR2032. Може да се използва с всеки стандартен Нютонов рефлекторен телескоп, както и с Шмид-Нютонови телескопи, оптичната система на които съдържа две независимо регулируеми огледала. Включва регулируема яркост. Захранва се от една батерия тип CR2032 (включена в комплекта).

Характеристики:

  • Помага за бързата колимация на Вашия Нютонов телескоп или Шмид-Нютонов телескоп
  • Регулируема яркост
  • Размер на барабана 1, 25" с адаптер 2"
  • Включва батерия CR2032

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg