Кутия за насекоми Levenhuk LabZZ C1

SKU: 69716
6.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 е просто помощно средство, което ще впечатли и очарова младите изследователи. В тази кутия с прозрачни стъклени стени могат да се поставят различни видове буболечки, пеперуди и други насекоми, за да бъдат наблюдавани подробно с вградената лупа в нейния капак. Можете също така да напълнете кутията с вода и да поставите малка риба в нея, която да наблюдавате от всяка страна и ъгъл. Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 е особено забавна при наблюдения на природата. Почти всеки обитател на дивата природа, който е достатъчно малък, за да се побере в контейнера, може да стане обект на очарователно проучване с Levenhuk LabZZ C1! Тази лупа се препоръчва за деца на възраст от три до дванайсет години. Конструкцията е много проста: горният капак изпълнява основната увеличителна функция и има 6-кратно увеличение. Той е оборудван допълнително със сгъваеми лупи 3x. Дъното на кутията има специална измервателна решетка, която помага да се определи размерът на изследвания обект. Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 45 Диаметър на вградената леща, mm 35 Увеличение, x 6 Увеличение на вградената леща, x 3 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Допълнителен измервателна мрежа с размер на делението 0, 2" в долната част:включен е пластмасов паяк Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
6.95 лв
Кутия за насекоми Levenhuk LabZZ C1
6.95 лв
Държава USA

Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 е просто помощно средство, което ще впечатли и очарова младите изследователи. В тази кутия с прозрачни стъклени стени могат да се поставят различни видове буболечки, пеперуди и други насекоми, за да бъдат наблюдавани подробно с вградената лупа в нейния капак. Можете също така да напълнете кутията с вода и да поставите малка риба в нея, която да наблюдавате от всяка страна и ъгъл.

Кутията за насекоми Levenhuk LabZZ C1 е особено забавна при наблюдения на природата. Почти всеки обитател на дивата природа, който е достатъчно малък, за да се побере в контейнера, може да стане обект на очарователно проучване с Levenhuk LabZZ C1! Тази лупа се препоръчва за деца на възраст от три до дванайсет години.

Конструкцията е много проста: горният капак изпълнява основната увеличителна функция и има 6-кратно увеличение. Той е оборудван допълнително със сгъваеми лупи 3x. Дъното на кутията има специална измервателна решетка, която помага да се определи размерът на изследвания обект.


Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

45

Диаметър на вградената леща, mm

35

Увеличение, x

6

Увеличение на вградената леща, x

3

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Допълнителен

измервателна мрежа с размер на делението 0, 2" в долната част:
включен е пластмасов паяк

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg