Кондензатор за тъмно поле (сухо) Levenhuk MED A 1,25

SKU: 72781
313.45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Кондензаторът за тъмно поле Levenhuk MED е проектиран за лабораторни изследвания на неоцветени микроорганизми и други образци, които са невидими, когато се прилага методът на светлото поле. Той подобрява контраста на изображението и позволява задълбочено изучаване на живи водни организми, дрожди, бактерии и животинска или човешка кръв. Идеален е за оптични системи с голямо увеличение. Зрителното поле остава изцяло тъмно: светлината от светлинния източник не достига очите на наблюдателя. Можете да използвате кондензатора за всякакви наблюдения, използващи метода на тъмното поле. Тази принадлежност е проектирана специално за сериите микроскопи Levenhuk MED 900 и Levenhuk MED 1000, но може да се използва и с други оптически микроскопи. Кондензаторът за тъмно поле (сухо) Levenhuk MED A 1, 25 е подходящ за работа само със сухи обективи. Кондензаторът има апертура 1, 25. Спецификации Съвместимост микроскопи Levenhuk MED 900, Levenhuk MED 1000 и други Цифрова апертура 1, 25 Допълнително за употреба само със сухи обективи Допълнителни спецификации
313.45 лв
Кондензатор за тъмно поле (сухо) Levenhuk MED A 1,25
313.45 лв
Държава USA

Кондензаторът за тъмно поле Levenhuk MED е проектиран за лабораторни изследвания на неоцветени микроорганизми и други образци, които са невидими, когато се прилага методът на светлото поле. Той подобрява контраста на изображението и позволява задълбочено изучаване на живи водни организми, дрожди, бактерии и животинска или човешка кръв. Идеален е за оптични системи с голямо увеличение. Зрителното поле остава изцяло тъмно: светлината от светлинния източник не достига очите на наблюдателя. Можете да използвате кондензатора за всякакви наблюдения, използващи метода на тъмното поле.

Тази принадлежност е проектирана специално за сериите микроскопи Levenhuk MED 900 и Levenhuk MED 1000, но може да се използва и с други оптически микроскопи.

Кондензаторът за тъмно поле (сухо) Levenhuk MED A 1, 25 е подходящ за работа само със сухи обективи. Кондензаторът има апертура 1, 25.

Спецификации
Съвместимост микроскопи Levenhuk MED 900, Levenhuk MED 1000 и други
Цифрова апертура 1, 25
Допълнително за употреба само със сухи обективи


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg