Комплект соларни филтри Coronado SolarMax II 90 mm с настройване RichView и BF15

SKU: 71941
8673.45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Комплектът соларни филтри Coronado SolarMax II 90 mm със система за настройване RichView включва основен H- алфа еталонен филтър с диаметър 90 mm и ширина на лентата под 0, 7 ангстрьома и 15 mm блокиращ филтър. Препоръчва се за телескопи с фокусно разстояние 1500 mm или по-малко, за да осигури напълно осветено изображение на слънчевия диск. Филтрите Coronado се използват по целия свят както от сериозни ентусиасти в областта на наблюдението на слънцето, така и от професионални изследователски съоръжения. Когато е монтиран правилно и безопасно на Вашия висококачествен рефракторен телескоп или друг подходящ телескоп, този комплект филтри позволява да се наблюдават и заснемат невероятните и непрекъснато променящи се детайли на повърхността и издадените части на Слънцето във водород-алфа (Ha) светлина. Ще е необходима персонализирана монтировка (адаптерите не са включени в комплекта). Патентованият комплект за настройка RichView позволява директно настройване на основния еталонен филтър. Никой друг наличен на пазара Ha телескоп не може да осигури диапазона на настройка и точността на SolarMax II. Сега можете да настроите най-високите контрастни изгледи на активните области, пълнежите и детайлите на повърхността или бързо и лесно да пренастроите за издадените части в края на Слънцето. Зашеметяващите яркочервени изгледи през Ha телескопа Coronado показват поразителни детайли на повърхността и краищата на Слънцето, особено когато то е в активна фаза. Комплектът включва: Комплект соларни филтри SolarMax II 90 mm със система за настройване RichView 15 mm блокиращ филтър Допълнителни спецификации
8673.45 лв
Комплект соларни филтри Coronado SolarMax II 90 mm с настройване RichView и BF15
8673.45 лв
Държава USA

Комплектът соларни филтри Coronado SolarMax II 90 mm със система за настройване RichView включва основен H- алфа еталонен филтър с диаметър 90 mm и ширина на лентата под 0, 7 ангстрьома и 15 mm блокиращ филтър. Препоръчва се за телескопи с фокусно разстояние 1500 mm или по-малко, за да осигури напълно осветено изображение на слънчевия диск.

Филтрите Coronado се използват по целия свят както от сериозни ентусиасти в областта на наблюдението на слънцето, така и от професионални изследователски съоръжения. Когато е монтиран правилно и безопасно на Вашия висококачествен рефракторен телескоп или друг подходящ телескоп, този комплект филтри позволява да се наблюдават и заснемат невероятните и непрекъснато променящи се детайли на повърхността и издадените части на Слънцето във водород-алфа (Ha) светлина. Ще е необходима персонализирана монтировка (адаптерите не са включени в комплекта).

Патентованият комплект за настройка RichView позволява директно настройване на основния еталонен филтър. Никой друг наличен на пазара Ha телескоп не може да осигури диапазона на настройка и точността на SolarMax II. Сега можете да настроите най-високите контрастни изгледи на активните области, пълнежите и детайлите на повърхността или бързо и лесно да пренастроите за издадените части в края на Слънцето.

Зашеметяващите яркочервени изгледи през Ha телескопа Coronado показват поразителни детайли на повърхността и краищата на Слънцето, особено когато то е в активна фаза.

Комплектът включва:

  • Комплект соларни филтри SolarMax II 90 mm със система за настройване RichView
  • 15 mm блокиращ филтър

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg