Комплект окуляр 1,25" и филтър Meade серия 4000

SKU: 71797
589.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Пълен набор от най-популярните аксесоари за Вашия телескоп Meade. Този обширен комплект улеснява оборудването с принадлежности. Включва пет окуляра Plössl Meade серия 4000 с фокусни разстояния 6 mm, 9 mm, 13 mm, 18 mm и 32 mm. Всички окуляри имат стандартен размер на цилиндъра от 1, 25", зрително поле 52° и са с 4-елементна конструкция от висококачествено оптично стъкло. Освен това всички са оборудвани с оптика с цялостно покритие за голям контраст и пропускане на светлината. Всеки от тях е оборудван с мека гумена чашка на окуляра за комфорт. Този цялостен комплект включва допълнително леща на Барлоу с увеличение 2x, която удвоява мощността на всеки от включените (или други 1, 25") окуляри. В допълнение този комплект включва шест цветни филтъра: Светлочервен, тъмножълт, светложълт, тъмносин, светлосин и зелен. Има и лунен филтър серия 4000 ND96 за намаляване на отблясъците и увеличаване на яснотата при наблюдение на Луната. И като финал, всички продукти се предлагат в прекрасен черен калъф за пренасяне, за да се поддържат чисти и организирани. Това е наистина удобен готов комплект за наблюдение и е невероятно изгоден в сравнение със закупуването дори на няколко от продуктите поотделно. Комплектът включва: 5 окуляра Plössl Meade серия 4000 с фокусни разстояния 6 mm, 9 mm, 13 mm, 18 mm и 32 mm. 6 цветни филтъра: светлочервен, тъмножълт, светложълт, тъмносин, светлосин и зелен. Допълнителни спецификации
589.95 лв
Комплект окуляр 1,25
589.95 лв
Държава USA

Пълен набор от най-популярните аксесоари за Вашия телескоп Meade. Този обширен комплект улеснява оборудването с принадлежности.

Включва пет окуляра Plössl Meade серия 4000 с фокусни разстояния 6 mm, 9 mm, 13 mm, 18 mm и 32 mm. Всички окуляри имат стандартен размер на цилиндъра от 1, 25", зрително поле 52° и са с 4-елементна конструкция от висококачествено оптично стъкло. Освен това всички са оборудвани с оптика с цялостно покритие за голям контраст и пропускане на светлината. Всеки от тях е оборудван с мека гумена чашка на окуляра за комфорт. Този цялостен комплект включва допълнително леща на Барлоу с увеличение 2x, която удвоява мощността на всеки от включените (или други 1, 25") окуляри.

В допълнение този комплект включва шест цветни филтъра: Светлочервен, тъмножълт, светложълт, тъмносин, светлосин и зелен. Има и лунен филтър серия 4000 ND96 за намаляване на отблясъците и увеличаване на яснотата при наблюдение на Луната.

И като финал, всички продукти се предлагат в прекрасен черен калъф за пренасяне, за да се поддържат чисти и организирани. Това е наистина удобен готов комплект за наблюдение и е невероятно изгоден в сравнение със закупуването дори на няколко от продуктите поотделно.

Комплектът включва:

  • 5 окуляра Plössl Meade серия 4000 с фокусни разстояния 6 mm, 9 mm, 13 mm, 18 mm и 32 mm.
  • 6 цветни филтъра: светлочервен, тъмножълт, светложълт, тъмносин, светлосин и зелен.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg