Компас Levenhuk DC65

SKU: 70825
17.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното. Процепът за виждане и увеличителната лупа с прорез за виждане ще Ви помогне да определите посоката. По края на компаса има две скали. Като ги използвате, лесно ще определите разстоянието. Маркировките на циферблата са големи и ясни, и са видими и денем, и нощем. Циферблатът е разграфен на две скали: в милове* и градуси. Осветлението се захранва от една батерия (не е включена). * мил – една хилядна от инча, или около 25, 4 μm СпецификацииТип течност Корпус пластмаса Осветление светодиодно Захранване 1 CR2025 батерия, 3 W (включена) Скала на циферблата милове/градуси Мащабна линия 1:25000 и 1:50000 Допълнителни спецификации
17.95 лв
Компас Levenhuk DC65
17.95 лв
Държава USA

Компасът Levenhuk DC65 е класически модел за позициониране и ориентиране на картата. Плаващият циферблат бързо фиксира иглата и вграденото осветление позволява използването на компаса в тъмното. Процепът за виждане и увеличителната лупа с прорез за виждане ще Ви помогне да определите посоката. По края на компаса има две скали. Като ги използвате, лесно ще определите разстоянието.

Маркировките на циферблата са големи и ясни, и са видими и денем, и нощем. Циферблатът е разграфен на две скали: в милове* и градуси. Осветлението се захранва от една батерия (не е включена).

* мил – една хилядна от инча, или около 25, 4 μm

Спецификации
Тип течност
Корпус пластмаса
Осветление светодиодно
Захранване 1 CR2025 батерия, 3 W (включена)
Скала на циферблата милове/градуси
Мащабна линия 1:25000 и 1:50000

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg