Имерсионно масло Levenhuk

SKU: 46393
6.6 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Имерсионното масло се използва, за да се увеличи числената апертура на лещата на обектива. Имерсионното масло Ви позволява да наблюдавате микроскопски образци с по-висока резолюция и увеличителна мощност. С използването на имерсионната техника значително намалявате загубата на светлина в лещата. Първоначално имерсионното масло се е произвеждало от маслото на кедровото дърво, но това масло става по-гъсто с времето и губи свойствата си. Използваните днес имерсионни масла са синтетични и отговарят на всички стандарти за качество. Затова имерсионното масло трябва да бъде прозрачно и без примеси, които може да причинят замъгляване на лещата и изкривяване на изображението. Освен това то трябва да има коефициент на пречупване, равен на коефициента на лещата и пробата. Ние предлагаме висококачествено имерсионно масло, което отговаря на всички необходими стандарти и е безопасно за лещата на обектива. Имерсионното масло Levenhuk може лесно да бъде премахнато от лещата. То е подходящо за всички типове микроскопи, освен за флуоресцентните микроскопи. След като завършите наблюденията си, маслото трябва да бъде избърсано от лещата с мека кърпа. Вие трябва винаги да почиствате пробите с кърпа, потопена в почистващ разтворител. Имерсионното масло образува покритие върху лещата, който понякога трябва да бъде премахван с разтворител. Инструкции за съхранение: Съхранявайте в плътно затворен контейнер на стайна температура под 30°C без пряка слънчева светлина. Номинален обем: 5 ml. Допълнителни спецификации
6.60 лв
Имерсионно масло Levenhuk
6.6 лв
Държава USA

Имерсионното масло се използва, за да се увеличи числената апертура на лещата на обектива. Имерсионното масло Ви позволява да наблюдавате микроскопски образци с по-висока резолюция и увеличителна мощност. С използването на имерсионната техника значително намалявате загубата на светлина в лещата.

Първоначално имерсионното масло се е произвеждало от маслото на кедровото дърво, но това масло става по-гъсто с времето и губи свойствата си. Използваните днес имерсионни масла са синтетични и отговарят на всички стандарти за качество. Затова имерсионното масло трябва да бъде прозрачно и без примеси, които може да причинят замъгляване на лещата и изкривяване на изображението. Освен това то трябва да има коефициент на пречупване, равен на коефициента на лещата и пробата.

Ние предлагаме висококачествено имерсионно масло, което отговаря на всички необходими стандарти и е безопасно за лещата на обектива. Имерсионното масло Levenhuk може лесно да бъде премахнато от лещата. То е подходящо за всички типове микроскопи, освен за флуоресцентните микроскопи. След като завършите наблюденията си, маслото трябва да бъде избърсано от лещата с мека кърпа. Вие трябва винаги да почиствате пробите с кърпа, потопена в почистващ разтворител. Имерсионното масло образува покритие върху лещата, който понякога трябва да бъде премахван с разтворител.

Инструкции за съхранение: Съхранявайте в плътно затворен контейнер на стайна температура под 30°C без пряка слънчева светлина.

Номинален обем: 5 ml.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg